Single post: Final Fantasy XV va avea sequel-uri multiple

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Final Fantasy XV va avea sequel-uri multiple

    In ultima vreme cei de la Square Enix au decis ca e mult mai usor sa scoata remake-uri sau sequel-uri la Final Fantasy-urile deja lansate, decat sa incerce sa aduca ceva complet nou (poveste, personaje, gameplay etc). A doua varianta am vazut-o la Final Fantasy XIII care a primit nu una una, ci doua sequel-uri, in ciuda faptului ca jocul nu a fost nimic special in comparatie cu titlurile precedente din serie.

    Conform lui Tetsuya Nomura, Final Fantasy XV (cunoscut inainte ca Versus XIII) va avea cel putin un sequel. Intr-adevar jocul va avea propria lui poveste bine gandita si nu va stresa developerii sa puna toate feature-urile discutate intr-un singur titlu, astfel lungind procesul de creare a acestui joc mult asteptat (aproape 8 ani). Nomura a mai declarat celor de la Famitsu ca s-au gandit la "explorarea compatibilitatii online inca de cand au trecut la noua generatie de console". Ma gandesc ca se refera sa lanseze apoi sequel-uri episodice probabil in format digital (ceva gen "The Walking Dead" dar la o scara mult mai mare).

    Si nu in ultimul rand, Tetsuya Nomura isi cere scuze fanilor pentru intarziere, lipsa detaliilor legate de development si promite ca "de acum incolo calitatea va fi cu siguranta mai buna[..] Acest titlu demonstrand ca developerii japonezi sunt cel putin la fel de buni ca si cei din vest". Nu putem decat sa speram si sa il credem. Final Fantasy XV se va lansa atat pe PS4 cat si pe Xbox One candva dupa luna martie, anul viitor.

    Aveti mai jos trailer-ul presentat si la E3 in urma cu cateva zile de catre nimeni altul decat Tetsuya Nomura (care a lucrat si la Final Fantasy VII, considerat ca fiind cel mai bun titlu din serie).

    Attached Images Attached Images ff-versus-xiii-noctis.jpg