Console Games Fifa Club: Regulament
5. Amanarile meciurilor

5.1) Toti jucatorii primesc la inceput de sezon dreptul la o amanare (cu acordul adversarului).
5.2) Cei care doresc sa aibe posibilitatea sa isi amane mai mult de un meci pe sezon (va reamintesc ca numarul maxim acceptat de meciuri intr-un sezon este de 3 indiferent de motiv si problemele aparute) vor trebui sa verifice deadline-urile (perioada de 15 minute in care jucatorii care nu si-au jucat meciurile trebuie sa fie prezenti pe PSN). Pentru verificarea unui deadline primiti dreptul la inca o amanare.
5.3) Daca la sfarsitul sezonului un jucator mai are dreptul sa isi amane x etape, unde x e diferit de 0, in urmatorul sezon va incepe cu dreptul la 2 etape amanate.
5.4) Daca un jucator anunta pe forum ca va verifica deadline-ul si din diverse motive nu o mai poate face, trebuie sa gaseasca inclocuitor pentru aceasta sarcina in randul celorlalti jcuatori sau admini. Daca nu o face si nu verifica deadline-ul, intr-o prima faza i se vor retrage 5 puncte in campionat (la sfarsitul sezonului si 3 in cupa (la sfarsitul fazei grupelor; in cazul in care aceasta faza a fost depasita, nu se mai face si sanctionarea in cupa), iar daca incidentul se repeta in cadrul aceluiasi sezon este eliminat din competitie.
5.5) Pentru a amana un meci este nevoie sa postati pe forum acest lucru, sa mentionati numarul de zile in care consta amanarea si sa rugati adversarul sa posteze pe forum in scris ca este de acord cu amanarea. Daca adversarul nu mai doreste sa intre pe forum si sa confirme amanarea meciului dar va da acordul pentru acest lucru, cel care a initiat amanarea va posta ca X este de acord cu amanarea. Atentie: daca X vine ulterior pe forum si zice ca nu a fost de acord cu amanarea meciului pentru data de ..., iar cel care a initiat amanarea nu are o dovada fizica cum ca X si-ar fi dat acceptul sa amane meciurile, atunci cel care a initiat amanarea meciurilor si a mintit ca ar avea acceptul adversarului pierde cu 0-3 si in plus este penalizat in campionat cu -6 puncte. De aceea, pentru a avea o dovada, va recomand ca in aceste cazuri sa contactati adversarul pe mess sau prin sms.
5.6) Amanarile se dau pana la maxim 2 zile daca e vorba de meciurile din cupa (incepand cu ultima etapa din faza grupelor si pana la finala) si pana la maxim o saptamana daca e vorba de un meci din campionat sau de un meci din cupa faza grupelor (-ultima etapa). Nu puteti pune insa noul deadline, intr-o zi in care unul din cei 2 jucatori implicati are stabilit deja alt deadline. specifiicati in momentul in care postati numarul de zile in care consta amanarea.
5.7) Nu contactati pe mess sau telefonic adminii ca sa cereti o amanare. Atat timp cat ati indeplinit toate conditiile expuse in primul paragraf si aveti dreptul sa amanati meciuri, nici un admin nu se va impotrivi cererii voastre.