Quote Originally Posted by malpraxis06 View Post
Imi place nespus cand vad "atei" care spun "Eu nu cred in Dumnezeu,Biserica etc insa cred ca este ceva superior care guverneaza"..si in plus nu cumva se numea "Biserica Ateista"? (chiar intreb, nu sunt sarcastic, dar asa am auzit in alte locuri). Si ce e si mai amuzant este cand "ateii" spun "Eu nu am nimic cu cei credinciosi sa creada in ce vor" insa posteaza tot felul de imagini "amuzante" doar doar s-o lua vre-un credincios de ei ca sa aiba cu cine se lua la harta.
Vezi agnostic vs ateu pentru partea cu ceva superior care guverneaza si faptul ca imaginile "amuzante" is pentru a porni certuri ii doar o presupunere de-a ta cand ele is de cele mai multe ori pentru a starni amuzamentul si atata timp cat exista citate de genul in biblie:
12. Deut. 25:11When two men are fighting and the wife of one of them intervenes to drag her husband clear of his opponent, if she puts out her hand and catches hold of the man by his privates, you must cut off her hand and show her no mercy.
te poti amuza foarte usor cu gandul la religie


Quote Originally Posted by Ares View Post
bai este grav daca crezi ca te tragi din maimutza ,fff grav , sper ca ti-am raspuns

p.s. multa lume face grava confuzie intre religie si credinta
Quote Originally Posted by Ares View Post
dragul meu, parintele Arsenie Boca a spus ca " nu ne tragem din maimute,dar ne indreptam cu pasi repezi spre ele" .nu inteleg ce este atat de greu de acceptat ca exista un Dumnezeu,faptul ca nu avem o explicatie logica,nu putem demonstra stiintific,sau nu inteleg totusi care este marea problema?

repet,sa nu facem confuzie intre religie si credinta,daca cineva de aici(ma refer la atei)a citit macar putin din ce a scris parintele Arsenie Boca sau despre minunile pe care le-a facut ,il/ii rog frumos sa ne dea o explicatie stiintifica ptr faptele sale.chiar sunt ffff curios ce parerea are un ateu despre Sfantul Romaniei,

stima
1. bai, este grav daca crezi ca exista minuni si hoti(sau oameni care iau bani pentru nimic) care fac minuni.
2. nu inteleg ce este atat de greu de acceptat ca nu exista un Dumnezeu, sau nu inteleg totusi care este marea problema?

Si ignorand ce o zis orice om de stiinta de trasul din maimute, atata timp cat crezi cu tarie ce zice un om care o vazut maimute doar la zoo si nu o cercetat niciodata nimic ce are legatura cu asta (ma refer aici la ce o zis (aparent) sfantul romaniei) ii clar ca nici nu-ti pasa de vreo dovada.


PS: faptul ca scrii stima la sfarsitul unui mesaj nu ajuta cu absolut nimic cand continutul lui nu arata pic de respect. Eu numai zic.

Stima.