Quote Originally Posted by Merdiso View Post
Tin minte ca pe conservele voastre de jocuri nu prea gasesti jocuri cu rezolutii mai mari de 1280&720 si au si ele un amarat de 2X la Anti-Aliasing (PS3-ul nici nu prea are, d-aia se vad multe texturi incetosat, cu mult blur).
Un Xbox360 nu e in stare sa redea Crysis, pentru ca daca ar putea ar fii fost facut si pe console.
Pun pariu ca daca va fii lansat un Crysis pe consola va fii ca si FarCry Instincts pe Xbox, va avea o grafica mai slaba decat cea de pe low de la un PC.
Procesorul vostru "triple-core" pe care il laudati atat nu e in stare sa redea jocuri ca si Empire:Total War.
Nu inteleg ce laudati voi atat consolele ... Credeti ca daca Xbox360 avea un hardware asa de bun costa doar 1200 lei ???
Nu vreau sa pornesc flame-uri, dar un PC intotdeauna va fii mai bun decat o consola in jocuri, adica pe PC vor fii cele mai bune jocuri pe parte de grafica.
Repet, nu vreau flame-uri, dar am vrut sa-ti reamintesc ca, Crysis, pe setari High arata mai bine decat orice joc de pe o consola.
Cum poti afirma tu ca un PC nu poate reda grafica de pe console cand un Xbox360 se chinuie cu un X1900/X1950, pe cand multi din noi au placi de 2 ori mai bune, ca 9600GT sau chiar mai bun.
Poate ca au consolele un CPU foarte puternic (sa zicem), dar grafic, nu pot oferi ce poate oferi un PC.
Consolele au avantajul ca rezista mai mult timp, si ca jocurile se misca fluent (ma rog, mai sunt si mici scapari), si in loc sa stai sa te joci pe un LCD de 19" de pe scaun te joci din pat pe un TV Full-HD 32".



Normal ca pe PC e facut, ca doar nu poti face programare pe PS3/Xbox360 .
Pe PC nu vor sa-l faca, nu ca nu pot.Scuzele de genul "Xbox360/PS3 au un CPU foarte puternic si ca daca vom face FIFA NG pe PC nu va rula pe majoritatea copiilor" sunt penibile.
Atunci cum de au reusit JAPONEZII de la Konami sa faca PES 2009 NG si sa mearga pe PC-uri din 2006-2007 la setari High si cu o grafica destul de ok ? Cum a facut 2K Games NBA 2K9 NG si pe PC, cu tribune 3D si merge excelent ?
poate ca ai un pic de dreptate dar nu trebuia sa te intinzi atat , faza cu programarea pe xbox /ps