Originally Posted by
SamJigga
depinde ce jocuri vrei sa joci. pentru virtual console, mai ales jocurile de super nintendo, obligatoriu classic controller.
pentru mario kart iti trebuie un volan doar daca nu-ti iei varianta cu el inclus sau daca vrei sa joci in doi. in rest nu prea folosesti volanul.
sabia e cam nefolositoare si poate deveni periculoasa, daca n-ai foarte mult spatiu in jur, la fel si scutul.
pistolul e bun, dar mai bine te concentrezi pe pistol gen wii zapper, care e un pic altfel. il folosesti la shootere (trebuia s-o spun, acum nu fiti magari sa faceti misto). dar si asta merge.
eu in primul rand mi-as pastra banii pentru jocuri, si in momentul in care un joc bun necesita ceva in plus, de abia atunci m-as gandi sa cumpar un accesoriu. asa decat sa le iei si sa zaca intr-un sertar nu se merita.
wii fit plus nu stiu cat e de folositor, daca chiar ai nevoie te asigur ca n-o sa faci mult timp, pentru ca daca erai un tip care facea sport nu aveai nevoie. mai misto sunt minijocurile de pe el, sau alte jocuri care se joaca cu placa. asa pentru aerobic, cine vrea face si fara. decat cineva care intradevar face aerobic in casa zi de zi (cum e sotia mea) il va folosi. daca esti lenes de fel, wii fitul nu prea te ajuta, chiar daca targetul acolo este.