Ati putea sa-mi spuneti de unde pot sa cumpar varianta Basic la un pret bun (mai mic decat in Altex - 1300ron). Pe amazon.co.uk varianta Basic costa mai mult decat Deluxe (care vine si cu un joc sau doua - super mario si super luigi u).
Printable View
Ati putea sa-mi spuneti de unde pot sa cumpar varianta Basic la un pret bun (mai mic decat in Altex - 1300ron). Pe amazon.co.uk varianta Basic costa mai mult decat Deluxe (care vine si cu un joc sau doua - super mario si super luigi u).
Eu n-am vazut pret mai mic decat aici la 1250 RON (dar ma indoiesc ca au pe stoc). Personal nu cred ca merita varianta Basic fata de Premium...
pe alb pare sa nu se vada amprentele atat de urat ca pe negru :)
Sper ca nu asta e motivul pt. care-ti iei Basic... Da, poate nu se vad amprentele atat de urat, dar in timp albul devine galben (ugly)...
Al meu dupa un an arata lafel de alb ca unul nou , depinde acuma daca fumezi in camera.
La mine se fumeaza in draci... dar ma uit la un wiimote de Wii, care a stat vreo 2 ani intr-un sertar (mai am alte 2 pe care le folosesc). S-a facut si acela urat ca naiba (si nu cred ca fumeaza nimeni in sertar). Asta este... plasticul alb se "ingalbeneste" in timp, nu ai ce sa-i faci. Bineinteles, nu vorbim de doar un an aici... just give it more time :)
Salutare.. Imi paote spune cineva daca jocurile pentru wii merg si pe wii u ? Caut ceva jocuri pentru fetite cu printese si la specificatii spun compatibile wii pt wii u nu am gesit ceva asemanator.
da, toate jocurile si accesoriile de wii functioneaza pe wiiU