-
E3 2009 - Ce mai e nou pt. Wii ? Ce va aparea anul acesta ?
-
Si New Super Mario Bros. de Wii uitasi?
Metroid-ul ala este...de nedescris....m-am udat in pantaloni cand am vazut trailerul.
De fapt, m-am udat in pantaloni pe parcursul intregii conferinte.
-
hm....nu m-a impresionat New Super Mario Bros.......e jocul de DS pus pe Wii, putin modificat....si eu cum joc toate jocurile single player, ca n-am cu cine juca.......nu m-a incalzeste ca are multiplayer :)....deci basically ptr mine e cam acelasi joc care l-am terminat deja 100% pe DS.Metroidu....ala m-a dat pe spate.....deci.....va fi primul metroid ca m-il cumpar....:D Mario Galaxy 2.....hm....interesting, il astept, dar sunt un pic sceptic.......cat de tare difera de Galaxy 1 ?
ce a lipsit cu desavarsire a fost ZELDA Wii.....!!!!!!!i need it....i wan't to marry it, and have little baby-Zeldas with it :D :)) abia astept si Zelda: Spirit Tracks.....au 'reparat' greselile din primul trailer, adica costumul ala urat de CFR-ist :D
-
I want a whole ****ing football team with Zelda for Wii.
So yeah...da' probabil ca prin 2010 o sa anunte ceva. SPER. Daca nu, ne suparam.
Nush, io am cu cine sa joc Super Mario Bros da' ar fi frumos sa bage si un online mode.
-
mda.....si eu abia mai rezist...:D fara Zelda.......noroc cu Wind waker....ca m-am apucat de ala......
Am citit ca cica este vb si de un Smash Bros nou ptr Wii....dar n-am gasit nicaieri un video sau ceva......deci nu stiu......anywho....am citit de un interview secret cu Miyamoto unde zicea cate ceva despre zelda.....ce mi-a mai placut de Wii, este, in mod surprinzator, videoul de la NFS : Nitro
-
asa repede un smash bros nou? Mi se pare dubios.
Oricum e amazing ca apare un nou Galaxy la asa putin timp dupa primul. De obicei trece ceva vreme...
Eu chiar ma asteptam la un nou Zelda dar n-a fost sa fie.
Lasa, poate la anul.
-
-
Quote:
Originally Posted by
Paranoia_Agent
asa repede un smash bros nou? Mi se pare dubios.
Asa "repede" ? Mai e un pic si face 2 ani de la lansare (in Japan intr-adevar)... E totusi un "fighting game", nu trebuie cine stie ce capodopera in materie de texturi, efecte, etc...
-
-
MonkY, ma refeream la faptul ca inca e destul de fresh. Plus ca ar fi, again, weird sa scoata un al doilea SSB pt aceeasi platforma, cum m-a surprins faptul ca scot un nou Mario tot pt Wii ca ei nu prea fac asta in general.
Nu ca m-ar deranja, Le LOL.
-
imi retrag cuvintele....abia astept si New Super Mario Bros. wii
-
-
Detin un Wii si cred ca acest E3 a fost cel mai slab pentru Nintendo, prezentarea cu femei ucigase, 30 mins cu vanzarile lor, au trecut de la Wii la DS, si chiar nu ma intereseaza nimic
Noul Super Mario Bros putea fi facut pe Gameboy cu usurinta
Eu doar am mari sperante pentru Mario Galaxy 2.
-
-
am vazut demoul de la E3 de Red Steel 2 si este chiar impresionant. ai in acelasi timp la dispozitie ambele arme, ai combouri. sari in aer si te bati cu aia (in first person), etc. este cred prima oara cind am fost impresionat de un joc de Wii. Nintendo games ma lasa rece.
-
Vad ca n-a zis nimeni de Spyborgs. N-a fost in prezentare, dar l-am vazut la un dialog cu baietii de la Gamespot. Am ramas fermecat de ideea jocului, nu cred ca mai astept pana la Zelda 2 sa-mi iau un Wii :)
http://e3.gamespot.com/video/6211350/
-
Spyborgs.....?!m-ai facut curios....
dar apropo.....de Sin & Punishment nu zice nimeni nimic? :D ca dupa versiunea de N64 salivam toti, si ne plangeam ca-i unfair ca-i JP only
-
ati vazut trailerul ptr jocul The Grudge de Wii? (ok, era normal sa intreb mai intai daca ati vazut filmul/filmele:P) ......mie imi place, sunt curios :D
deci common Nintendo....chop-chop....i want Mario Galaxy2, New Super Mario Bros. Wii, Metroid: The Other M....si last but not least ZELDA!!!!!....now! i want them now!....ok, maybe in the autumn or winter :D
-
Imi pare rau sa te dezamagesc insa Super Mario Galaxy 2, Metroid Prime: Other M si Zelda Wii au fost confirmate pentru 2010.
-
da...stiu....makes me wanna cut myself :)) dar noroc ca salveaza DS-ul situatia, cu Zelda si Prof. Layton in 2009.....astea-s singurele serii pe care le voi cumpara, si astept cu nerabdare celalalte din seria Prof.Layton(ptr mine DS-ul e o chestie cumparata cu un scop foarte specific, adica Zelda, Mario, Sonic ....si pe urma i fell in love si cu Prof Layton....adica cu seria....plus soft mai educativ, adica My <Foreign> Language series....)....abia astept spirit tracks.....m-am reapucat de Phantom Hourglass....din cauza nerabdarii :D
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was Yesterday at 10:38 PM ----------
uh....singurul lucru care-l mai astept de la Nintendo este un Kid Icarus Wii....then i'll be very very happy in the year 2011 when i have the new metroid, zelda, marios and kid icarus....nu de alta dar Pit arata foarte misto in SSBB .....
http://wii.ign.com/articles/890/890103p1.html