Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Ajutor puncte wii

 1. #1 SP
  Junior Member trabic's Avatar

  Ajutor puncte wii

  sunt nou pe aici si intreb daca ma poate ajuta cineva sa iau punctele wii
  am consola de la Craciun si acum am descoperit aceste lucruri...
  razvan 0743364730

 2. #2 SP
  Junior Member t0t3nk0pf's Avatar
  Salut. Bine ai venit!

  Pentru a putea introduce codurile respective si a folosii WiiPoints, trebuie sa-ti faci cont aici:

  Welcome to Club Nintendo - Nintendo

  Apoi introduci codul dorit la Product Registration, iar pentru lista cu premii vezi Stars Catalogue.
  Din pacate, toate produsele fizice nu le poti primi pentru ca ai nevoie de adresa in UK sau Irlanda. Singura optiune este sa iei produse "ne-fizice" ( ex. Nintendo Points Card pe care dupa aceea sa le folosesti in magazinul online Wii pentru jocuri).

  Cam asta ar fi. Sau cel putin asa am procedat eu pana acum

  Succes!

 3. #3 SP
  Member MihneaWii's Avatar
  Punctele astea sunt diferite de cele de la Ambasador nu ?
  Si daca da, cate primesti sau , poti sa fi putin mai explicit te rog , am ram mic aici sus :"> .

 4. #4 SP
  Junior Member codra's Avatar
  Da, punctele astea de fapt nu sunt puncte propriu-zise, nintendo le numeste stele. Ulterior aceste stele pot fi transformate in puncte wii care pot fi folosite in wii shop channel. In afara de cele spuse mai sus, nu uita sa faci legatura intre contul wii shop channel si contul club nintendo. Legatura o faci in wii shop channel in settings/other. O sa vezi o optiune cu link account sau club nintendo settings.
  Punctele sunt diferite de cele obtinute prin promotia wii connection ambassador. Prin aceasta obtii direct puncte wii, si anume 500. Stelele se obtin prin inregistrarea produselor nintendo cumparate in club nintendo si anume jocurile si consolele. Insa e vorba numai de titluri first party, publicate de nintendo, nu si de cele third party scoase de alti publisheri pentru wii sau gamecube. Obtii 200 de stele cand te inregistrezi in club nintendo, 500 de stele cand inregistrezi consola wii sau gamecube si 250 de stele pentru fiecare joc inregistrat. Partea mai putin buna e cand transformi stelele in puncte wii, in sensul ca nu o sa primesti prea multe puncte, respectiv pentru 400 de stele primesti 100 de wii points. De asemenea pentru fiecare titlu cumparat din wii shop channel primesti 50 de stele. Pentu aceasta trebuie sa fii logat in club nintendo, dai clic pe userul tau, apoi in meniul din stanga dai clic pe games and systems si o sa vezi tot ceea ce ai descarcat. In dreptul celor cumparate o sa-ti apara claims 50 stars, dupa care trebuie raspuns la niste intrebari si obtii stelele.

 5. #5 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Folositi si voi butonul de Thanks daca tot va ajuta cineva.

 6. #6 SP
  Member MihneaWii's Avatar
  Ok , multumesc . Am cautat pe net si gasisem instructiunile , dar iti multumesc ca mi-ai zis si de faza cu cele 50 de puncte . Acum regret ca am folosit punctele de la conection ambasador ... aproape ca imi permiteam Ocarina of Time .

 7. #7 SP
  Member MihneaWii's Avatar
  Observ ca daca downloadezi demo-uri , nema puncte. Urat din partea Nintendo! Am auzit ca inainte dadeau 5 stele pentru logare zilnica . si acum nu dau nici macar 50 pentru download de demo , care pana la urma e important , ca asa primesc feedback.

 8. #8 SP
  Junior Member codra's Avatar
  Da, puncte iti dau numai atunci cand cumperi un joc sau mai bine spus numai atunci cand folosesti wii points pentru a-l descarca. Cum ti-am zis, stelele se strang greu si cand le transformi in puncte nu obtii prea multe wii points. Era mult mai bine ca pentru fiecare stea sa obtii cate un punct, insa iti trebuie 4 stele pentru unul. Asa se incuraja si cumpararea de jocuri publicate de nintendo. Sau macar sa fi acordat stele pentru orice joc de wii, nu numai pentu cele 1st party.
  Da, inainte dadeau 5 stele pentru logare zilnica, eu am prins perioada aia. Oricum, in SUA nici macar nu au acest sistem cu stelele. Se poate insa si mai bine.

 9. #9 SP
  Member MihneaWii's Avatar
  Am 400 de puncte si nu pot lua nimic ... prieteni cu wii ... nema deci nici o sansa sa scot niste punctulete amarate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Preluare puncte Wii gratis Ambasador By narciz767 in forum Nintendo Wii
  Replies: 5 Last Post: 29-12-2015, 21:31
 2. Replies: 26 Last Post: 12-02-2014, 17:15
 3. Replies: 10 Last Post: 04-11-2011, 11:32

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts