Pai e foarte simplu.Deconectam PS3-ul de la internet.
Printable View
Pai e foarte simplu.Deconectam PS3-ul de la internet.
acuam depinde... din cate se vede si din reactia lu sony, ca s-a luat mai degraba la tranta cu distribuitorii psjailbreakului prin tribunale decat sa scoate un update la fw, zice ceva ca e posibil ca acest hack sa fie ca cel de la psp cu pandora... si sa fie oprit numai prin modificarea placii de baza, alta faza este ca deja a aparut vestea ca sony poate vedea prin psn cine foloseste managerul, dar deja a aparut un patch care arata manageru pe psn ca fiind mw2, a 3-a chestie este ca au amanat urmatorul fw care aducea si optiunea de 3d la ps3... poate din cauza ca vor sa faca ceva impotriva acestui hack... daca prima varianta cum ca acest hack poate fii oprit numai printr-o placa de baza noua, o sa implementeze in fw un logger ce va urmarii folosirea managerului online si offline... si va trimite raportul cand te reconectezi la psn si automat ban. modificarea placii de baza nu o sa fie facuta prea curand pt ca "debea" a fost lansat slimul.( pt o consola nonhandheld e putin un an) deci mai degraba vor face ca cei de la ms cu ban in mass, dar vom vedea. apar hackerii cu o solutie acuma pt orice...
Au aparut :D
Asteptam update-ul pentru manager.
Speculatii se pot face o gramada. Asteptam manager 1.1 sau sa testam noul 'PS3 Stealth Backup Manager - that changes the game ID to that of Modern Warfare 2 — US and EU versions included" daca este real. Modchipurile or sa fie disponibile in cateva zile. Deocamdata am testat cateva jocuri si anume: Dead Space, Tekken, Haze, GOW 3 si GTA.
Te-ai connectat pe PSN dupa ce ai folosit Stick-ul?
cica nu e prea sigura faza cu stealth manager... pt ca chiar daca idu este de mw2... este hard coded in manager locul unde se instaleaza si unde face backupurile, care inca este cu acelasi nume... poate o viitoare iteratie sa repare si chestia asta... cine stie.
bafta!!!
vreau si eu sa rezerv una. multumesc!
Rezerv si eu una ms
Si la mine una.
Parca acest forum era impotriva pirateriei!? Acum gata s-a terminat. wtf!!
salut ..rezerv si eu 2 Modari PS3 cu modchip PS3jailbreak USB-Groove
Salut. Rezerv si eu unu.
Rezerva-mi te rog si mie unu
Salut,pt modarea de ps3 trebuie sa vin pana la Bucuresti?
Ok sa curatam un pic thread-ul pe aici. Discutii pro si contra PS3 Jailbreak-modchip, in alta parte. Am contorizat rezervarile pentru lotul de joi. Au mai ramas disponibile 8 bucati la ora asta.
Si la mine unul nenea donely !!!
Mercic !
rezerva.mi si mie o bucata
multumesc