nu
Printable View
la jocuriile care necesita v3.50 de ex GT5 pt a putea fii jucate primesc o eroare (80028f14)..vreau sa precizez ca folosesc ps3key cu ultima versiune de firmware 4.3 si gaia manager..stie careva ce as putea sa fac??ms
Don, a ajuns consola de la Valcea ok? Nu de alta dar am impachetat-o in niste pungi de plastic + cutie carton (l-am rugat pe tiganu care a ridicat-o sa scrie FRAGIL pe cutie da...) si aveam si un dvd in unitate. Mersi
ms de raspuns
salut don! ce se mai aude cu FW custom pentru ps3? mersi
Facut update azi cu LT+, totul super ok ca de obicei. Multumesc mult inca odata , de la Ploiesti .
un ds2 ai ?
Salut Donely, FBANext merge si la dublu ? eu am incercat sa ma joc "cadillacs and dinosaurs", dar nu am reusit sa fac sa recunoasca si al doilea controller
Rom-ul l-am luat de aici Cadillacs and Dinosaurs (World 930201) dino.zip Rom Download for MAME at ROMNation.NET
Am facut joi update la Donely cu noul LT+ la 2 Xbox, totul a mers ok, ca deobicei.
Sefu, Introduc cd-ul NFS Hot Pursuit si nu apare nimic... ramane negru ecranul....de instalat pe hard a fost totul ok, ceva idei ?
Multumesc !
Sal Don. Poti face un downgrade la un psp 3003 care are ultimul firmware 6.31 ? Respect
salutare! m-am hotarat s eu sa-mi modez ps3-ul si as vrea sa apelez la tine,si am o intrebare, odata cu modarea ai putea sa-mi faci si updat-urile necesare ca sa-mi mearga jocurile , ca nu stiu ce updat-uri trebuiesc facute ca sunt paralel cu kstiile astea daca ma intelegi:)