Facut , si black screen si la rogerio si la FTP server. Exista posibilitatea, ca din cauza lipsei drive-ului optic sa nu mai mearga ?
Printable View
Jailbreak si dowgrade cu E2 CARD READER astazi de dimineta :D super om recomand:D
Salut!Ai controllere ds3 pe stoc?
Salut,ai ps move pe stoc?
am un psp 2001 cu versiunea 5.50 GEN D3 modat in mag. Unirii si as dori sa stiu care este ultimul soft si cat m-ar costa. multumesc
Ai ps move navigation?
MultiMAN OBM PS3 Mod v01.11.06 Arrives with LAST GAME App - (28MB- PKG & INI & NAV & 876 COVERS & ORIGINAL THEME & SOUND)
The first post is updated with links to MultiMAN 01.11.06 for PS3.
Downloads include LAST GAME application with the latest fixes. I'm attaching it as a separate download, too.
First post updated with links to 01.11.06 mega/full packages. These payloads should be okay.
01.11.06 -
* Added startup check for backup folder access
* Fixed support for [last game] application
* Fixed [last game] application (separate download)
Download: PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Forums
Ai putea sa-mi repari o consola x-box 360 arcade zephyr de rrod ?
Ti-am dat PM, cu o comanda de E3 Card Reader.Multumesc
Acum disponibila modare PSP Go si PSP 2004-3004 cu fw de la 5.XX pana la 6.36 !!!!!!!
Pret = 50 Ron
---------- Post added 28-12-2010 at 02:15 PM ----------
Da dar nu dau garantie cat va tine dupa reparatie
---------- Post added 28-12-2010 at 02:16 PM ----------
Astazi pleca catre tine cu fan curier:rulez:
>:D<>:D<donely as vrea sa vb cu u.... oleack... stii multe despre ps3 am si eu un ps3 de 2 ani de 80GB id meu este [email protected]
A ajuns ps2-ul si merge perfect,multumesc... dar am o intrebare : mi-ai bagat Matrix sau Modbo ca atunci cand il aprind apare logoul matr!x ?