DA suna-ma si il rezolvam
Printable View
Salut Donely!
Wii remote SH sau noi ai ceva ? cu sau fara wii motion plus ?si vreun nunchuk ai, tot asa SH sau new ?
Ai sursa XBOX 360 Jasper?
wii remote sunt cu motion plus inclus sau fara ?
preturile sunt cele de pe prima pagina? trimiti si prin posta ?
PS3 System Software Update v3.65 is Released, Optional Update !!!!!
Sony's VP of Network Entertainment Eric Lempel has announced today that an optional PS3 System Software update version 3.65 is now released.
The PlayStation 3 Firmware update simply improves the operating stability of some PS3 format software, and changes the XMB item SaveData Utility (Minis) to SaveData Utility (Minis/PSP).
Earlier tonight we released an optional system software update (v3.65) for PlayStation 3. This new firmware improves the operating stability of some PS3 format software, and changes the XMB item SaveData Utility (minis) to [SaveData Utility(minis/PSP)].
Again, this update is optional, and can be downloaded by selecting System Update from the Setting column of the XMB.
ceva de cfw3.60 se mai aude ??? ca deja nu mai am rabdare:((
maneta de xbox ai ?
Salutare,
Am un PSP2004 si nu ii mai merg butoanele de jos (Start, Select,etc). Am inteles ca ar fi o problema hardware. Se poate rezolva la tine?
Mersi
salut don vreau sa imi iau un xbox 360 slim. intrebarea mea este daca nu o voi moda si voi juca numai jocuri originale si vreau multiplayer trebuie sa platesc sau este la fel ca la ps3 sa nu coste nimic. multumesc pt atentia acordata
Dupa 3 ani PS3-ul meu de 40 GB (FAT) si-a dat duhul. Mai exact, nu mai citeste nimic. In timp ce ma uitam la un film blu-ray s-a blocat si de atunci nu mai citeste niciun disc.
Imi spui te rog cat ma costa reparatia si cat va dura?
Sunt din Bucuresti. Astept PM te rog
Mersi mult...
Wii mote cu motion plus incorporat = 100 ron , e original sau compatibil ?
Salut Donely. Vreau sa te intreb, ai cumva vreun Motherboard de ps3 phat stricat? Imi trebuie integratul Marvell SCEI (Ethernet controller) de pe o placa, fiindca mi s-a prajit.. Multumesc.