Un sincer multumesc ../XBOX 360 Fat / din Bacau... Donely ai fost foarte promt:)
Printable View
Un sincer multumesc ../XBOX 360 Fat / din Bacau... Donely ai fost foarte promt:)
Ce poti face daca scrii Firmware gresit pe un Liteon. Am firmwareul original si modelul e 93450c.
Am modat ieri un Xbox phat Jasper la Donely. Comunicare excelenta , totul merge perfect. Multumesc !
salut,
hdd pt xbox slim de 250 gb ai? daca da la ce pret?
ms
Ceva vesti despre RGLOADERu ala :D ? sau macar ceva in genu la FreeBoot?:(
Vreau in Noiembrie sami modez consola pana la urma ce fac ii bag RGH si FW LT 2.0+? sau doar unu dintre ele ? :-|
am modat un xbox slim la acest domn recomand
incredere
rapiditate apelati la el fara sa ezitati aveti de cistigat
---------- Post added 16-10-2011 at 10:18 AM ----------
am modat un xbox slim la donely
un super baiat recomand
rapiditate
cel mai bun in ceea ce face
recomand
nu ezitati sa apelati la el
Sal baieti,sal Don!Am modat acum doi ani un psp la tine si sunt foarte multumit!Vreau sa-mi iau un ps3(nou) si te rog sa-mi recomanzi ceva bun!Nu ma prea pricep si nici nu vreau sa arunc banii pe fereastra!Multam fain,astept raspunsul tau!
Sar'na,merci mult!
---------- Post added 16-10-2011 at 12:34 PM ----------
Daca te rog sa-mi trimiti un link,sunt prea obraznic?Vorba e ca nu stiu care-i treaba cu Hz si cu toate datele alea tehnice!Nu te supara,merci mult!
hdd pentru xbox phat ai? Preferabil negru.
Buna ziua
Va deranjez cu o mica problema. Un prieten a cumparat o consola PS3 160 Gb second-hand de la cineva care nu prea stia cu ce se mananca PS3-ul . O avea de 2 zile si stersese useri care existau pe consola si crease alt user fara a face sing-up la PSN. Avea pe consola si cateva jocuri descarcate de pe un cont de Franta(care acum nu mai exista...).
Cand a ajuns prietenul acasa si a incercat sa-i faca cont de PSN ii zicea ca terminalul are restrictionat accesul la PSN. A formatat hardul, a dat "reset to factory"... si nimic. Consola are ultimul firmware - 3.72, de aceea nu poate face update de firmware(ma gandeam ca se rezolva la update).
Baiatul de la care a luat consola a zis ca el nu stie care este treaba, dar este dispus sa dea banii inapoi si sa ia consola in aceeasi seara daca se hotaraste prietenul meu. Prietenul nu a vrut si a ramas cu consola...:(
Intrebarea mea este daca se poate face ceva pentru a scapa de banare?(acum apeleaza la mine prietenul sa-l ajut si nu stiu ce sa-i zic))