Original made in China unde se fac toate accesoriile acum.:evil::evil:
Printable View
aaa,nu ma intereseaza unde e fabricat,ma gandeam poate e facut de alta firma aftermarket.Daca e de micro**** atunci vreau si eu o bucata.Iti trimit detaliile pe PM.
nu am primit nici un raspuns inca ...
Trimis xbox 360 ,ps2 si psp toate merg impecabil ce sa mai zic recomand la toata lumea un om care lucreza impecabil:rulez::rulez::rulez:
am o intrebare
in ce oras modezi?
XCM HDConnect Hard Drive Connection Tool
http://www.modchipstore.com/XCM-HD-C...PS2-16272.html
Multam mult.
Bucuresti !!
pentru inceput vreau sa ii multumesc si eu lui donely pentru ca mi-a modat ps 2 acum vreo 3 sau 4 ani, nu ma retin exact, cu matrix infinity si nu am avut nicio problema.
astazi insa am vrut si eu sa curat consola de praf (pentru prima oara) fapt pentru care i-am dat carcasa jos, iar cand am montat-o la loc nu au mai mers jocurile.
il rog mult pe donely sa imi spuna daca ma poate ajuta sau sa imi spuna daca are vreo legatura ca nu mai merg jocurile cu datul jos al carcasei din metal.
ms man, nu am ce zice super de incredere... am pus X360 marti si vineri a ajuns... recomand cu incredere!@!@!@!
Mersi domnule Donely mi-a ajuns cablu de xbox.La primit cineva de acasa acum 2 ore.
Totusi cred ca m-a furat la plata transportului caci mi-a luat 36.5 ron pe transport si ramburs,ceea ce mi se pare mult.
Salut Donely.
Mi-am comandat un Wii din Germania si pana vine as pregati terenul pentru modare.
E tare naspa ca eu ajung vineri in Bucuresti si nu cred ca o sa ajunga coletul pana atunci. Impuscam doi iepuri dintr-o ... cursa.
Vad eu cum o sa fac in final, ori vin cu ea in dinti la tine ori o trimit prin curierat.
Deoarece nu a venit, nu-ti pot spune ce tip de cip are, dar poate imi poti spune preturile la variantele de modare pentru un Wii cumparat in perioada asta. ... sa pregatesc banii. ;)
Numai bine.
Cu noul update de dashboard de la Xbox360 riscam sa luam ban sau rrod?
Check this: N4G.com : New Xbox Experience brings RRoD
1. Nu are man legatura noul dasboard cu RROD.:)) RROD dupa cum se stie este un defect MS. Proasta calitate a materialelor si nu in ultimul rand linia de asamblare din China lasa de dorit. Practic consola se supraincalzeste si GPU-ul (procul video) se dezlipeste de placa de baza.
2. Cat despre faptul ca ai consola modata si pui noul dashboard, DA! este sigur ca primesti ban daca joci pe live cu jocuri backup.:wall: