Mi-am modat consola wii la donely.Nu am ce zice, profesionist.
Printable View
Mi-am modat consola wii la donely.Nu am ce zice, profesionist.
controller dual shock 3 black ai pt ps3 si la ce pret>?.... te rog frumos
Salut Doney am o intrebare: am cumparat un xbox 360 premium si as vrea sa-l modez . cand se vor putea moda cele cu dvd-rom liteon fara necesitarea schimbarii dvd-romului ?. 300 lei e o suma cam mare pentru mine.
Pai logic din moment ce merge modat la fal ca celelalte si pretul e tot la fel.
Io stiam ca,cu FW1.5 nu o sa mai fie schimbarea dvd-romului ca fi ca celalte....
modarea cu noul FW ar ajunge la 200 ron ?
mi-am modat ps2 si xboxu la donely .... nu am cuvinte... Donely frate esti cel mai tare tine-o tot asa :) un prieten ar avea nevoie de o modare cred ca te-a sunat si chiar ajunge la 200 ron o modare de ps2 ? :)
Se pare ca a iesit FW 1.5. Donley, asteptam vesti si de la tine acum :D
Am modat astazi un dvd-rom Samsung si un BenQ cu FW 1.5 si merg perfect amandoua. In schimb la Liteon, am intampinat dificultati in momentul in care dau Erase ca sa scriu FW hack, imi da niste erori. Programul este inca un beta si probabil din cauza asta. Am sa mai fac niste teste mai tarziu si va tin la curent.=D>:evil:
Donely,ar fi super bine daca ar reusi acest new FW si la modelele cu drive-rom Liteon,fara schimbarea DVD=romului.Speram sa auzim vesti bune.Oricum,esti cel mai bun din bransa.:D
Respect
Tarree...sa speram k nu va mai fi nevoie de inlocuire dvd-rom cu firmware-u asta nou!!
Incepand de astazi, disponibila Modare soft X360 cu dvd-rom LITEON cu FW ixtreme 1.5 = 150 Ron
NU MAI NECESITA INLOCUIREA DE DVD-rom !!!!=D>:evil::evil::evil:
Thx C4e, geremia, iriez, Team Jungle =D> !!
****, good job dude :|
Donely am si eu o intrebare cat costa o modare la un psp 3004 cu bateria aceea speciala ?
Bravo man.!!!!!!!!!!!!!Cea mai tare veste.Sa ne traiesti Don.:D