Man deocamdata inca nimic. Mai asteptam.
@kane86
Iti dai seama cum iese ceva am sa postez mare.:evil::evil::evil:
Printable View
salut sunt din medgidia[langa constanta] as vrea sa imi modez si eu ps 2 cum fac?:-S
@dLt, trimite-l prin curier la Donely,eu sunt din Sinaia si am procedat la fel!AI TOATA INCREDEREA~!
am modat si eu saptamana asta un xbox cu lite on. merge. multumesc.
o intrebare. sa presupunem ca xboxul da rrod. mi-a ramas controlleru din el, memory cardul si cel mai important driveul. pot folosi driveul modat de la asta vechi la unul nou ?
Au trecut doi colegi in dimineata asta pe la tine si au zis ca sunt multumiti de modarea 360-ului. Rock on man!:rulez:
salut ,
vre-o veste pentru psp 4.01 ?
vre-o sansa cu ps3 ?
multumesc
donley intra si tu pe mess sa vb spunemi al ce ora intri :
k vezi ca te sun maine :)
Am trimis consola luni,ieri(joi) a ajuns si merge perfect!!!!!!!!!!!! sunt din Sinaia si nu regret ca l-am ales pe cel mai bun!:D tnx DON!!!!>:D<
Donely multam omule ..ai facut treaba buna cu ps2 -u meu
Mi-am luat consola acum o luna si am asteptat programarea vreo 2 sapt. A fost dureros sa stau pe langa joc dar azi mi l-a modificat Don si pana acum zbarnaie...weekendul asta jar mananca ...fum o sa iasa din el :)
...si sa stii DOn ca am rezolvat si problema cu cablul component luat de la tine si pana acum face toti banii
deci in concluzie, contabilitatea iti multumeste :)
Poti sa ma anunti si pe mine cand primesti MU de PS2 de 8 mb?Am nevoie cat mai urgent.
don pot sa iti trimit consola fara sa mai vb la tel .. ? deci da-mi si mie datele si sa-mi mai spui inca ceva cand trimit consola trimit doar "unitatea"? si trimit cu tot cu bani nu? Ms! am incredere in tine ca o trimiti inapoi