Donely tata, ce stii de iXtreme 1.6? Tot aud vorbe...
Printable View
Donely tata, ce stii de iXtreme 1.6? Tot aud vorbe...
@Jigen
Nu lucrez in week. Costa 150 ron
@chezy_2005
Nu discutam aici care jocuri backup care merg si care nu merg.
@digitalhater
Deocamdata este numai un zvon.
sorry sorry.
don ti-am dat add pe mess sa vorbim ;)
Donely, am si eu o intrebare te rog. Si scuze daca s-a mai discutat.
As vrea sa stiu daca daca poti face aceasta re-modare cu ixtrem 1.6 daca va iesi si la ce preturi.
Mersi!
exact asta am auzit shi eu shi am postat aici.am mai auzit k cik va fi nevoie de iXtreme 1.6
Deci am si eu o intrebare generala (am mai pus-o dar mi s-a raspuns foarte vag, adica la modul general). Hai Donely fieti mila si zi-ne si noua asa macar dupa zvonuri, anu asta se va moda PS3? Daca nu se poate public iti dau si idu` meu, poate imi zici mai multe acolo: catanzaro27
Donely ,
As vrea sa cumpar un controller pentru xbox , cu fir ..
Ai asa ceva , daca da cat costa????
multumesc pentru raspuns, Donely. o sa revin cu un telefon dupa 18 martie, cand mai vin prin Bucuresti. spor la treaba.
Probabil o sa iasa ixtreme 1.6 sau un patch ceva. Discutiile despre asta vreau sa se opreasca aici. Orice discutie cu detalii pe PM.
Nu se stie inca nimic cu modare la PS3.
Remodarea cu alt FW costa 100 ron.
Inca o data va rog frumos, nu purtam discutii pe forum despre jocuri bakup. Cititi bine regulamentul consolegames. Thx !!!
salll all...:D sunt nou pe aici... si din cate am vazut donely IS THE BEST !!!
deabia astept sa-mi modez si eu ps2 la el... RESPECT !!! :rulez::rulez::rulez:
o sa te rog sa imi modezi si mie 360'ul...in un viitor apropiat.. Am incredere in tine ca am auzit numai lucruri bune...cred ca esti cel mai iubit gamer din romania =D>
@tigrutz94
@WiseBogdan
Le rezolvam. Thx !!!=D>=D>
donely, vinzi cumva si cabluri VGA ptr 360? am vz pe net un cablu mai ieftin "dragon" da' in magazine vad ca nu se gaseste. vinzi tu asa ceva cumva?
wrong post
donely, ti-am dat un mesaj pe privat, sper ca l-ai primit, daca nu spune-mi ca iti mai scriu odata. pardon de offtopic.