Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 96

Thread: Clubul Samsung Galaxy (latest: S24, S24+, S24 Ultra / S23 FE)

  1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

    Lightbulb Clubul Samsung Galaxy (latest: S24, S24+, S24 Ultra / S23 FE)

    Quote Originally Posted by Samsung
    Every few decades there is a massive shift in photography.

    In 2020, photography has a new chapter.
    Introducing #Samsung #GalaxyS20 Ultra.

    Quote Originally Posted by Samsung
    The #GalaxyS20Ultra is the camera that changes photography, and the phone that changes mobile.

    Galaxy S20 Ultra's AI pro-grade camera system changes how you capture photos and videos.

    [108MP High Resolution]
    Galaxy S20 Ultra gives you millions more pixels for remarkably sharp shots. Now you can pinch in to see details like never seen before.

    [100X Space Zoom]
    Galaxy S20 Ultra's Space Zoom, our most advanced zoom yet, starts with 10x Hybrid Optic Zoom and goes up to 100x Super Resolution Zoom so you can find shots you never knew existed.

    [Bright Night]
    Galaxy S20 Ultra's image sensor has nearly tripled to pull in way more light so you can now shoot even more of the night.

    [Single Take]
    Galaxy S20 Ultra introduces a whole new way to take one shot and get multiple formats. With revolutionary AI, it lets you shoot for up to 10 seconds and captures different versions of the same moment — fast forward video, ultra-wide, AI filter and a lot more.

    [8K Video and 8K Video Snap]
    Galaxy S20 Ultra brings our pioneering 8K expertise to mobile. And, ‘8K Video Snap’ changes how you capture photos and video. Now you can grab a 33MP photo from 8K video, turning every frame into a clear still.

    [Hyperfast 5G]
    Galaxy S20 Ultra comes with 5G built around its revolutionary camera so you can share all your 8K videos on YouTube and download all your favorite movies and shows in a flash.

    [All-day Intelligent Battery]
    Galaxy S20 Ultra's intelligent 5000mAh (typical) battery gives you the power to shoot photos and videos all day and night.

    [Security]
    Galaxy S20 Ultra now boasts a dedicated secure processor on top of Knox, so your pin, password and pattern have never been more protected.

    Introducing #GalaxyS20 Ultra, #GalaxyS20+ and #GalaxyS20

    Introducing the Samsung Galaxy S20: Change the Way You Experience the World – Samsung Global Newsroom
    [Infographic] Galaxy S20: Redefining the Mobile Future – Samsung Global Newsroom

    Specs | Samsung Galaxy S20, S20+ & S20 Ultra | The Official Samsung Galaxy Site
    Attached Images Attached Images galaxy_s20_ultra_cosmic_black_back.jpg galaxy_s20_ultra_cosmic_black_front.jpg galaxy_s20_ultra_cosmic_black_left_30.jpg galaxy_s20_ultra_cosmic_black_left_side.jpg galaxy_s20_ultra_cosmic_black_right_30.jpg galaxy_s20_ultra_cosmic_gray_back.jpg galaxy_s20_ultra_cosmic_gray_front.jpg galaxy_s20_ultra_cosmic_gray_left_side.jpg galaxy_s20_ultra_cosmic_gray_right_30.jpg galaxy_s20_ultra_cosmic_gray_right_side.jpg galaxy-s20-2.jpg galaxy-s20-3.jpg galaxy-s20-plus-3.jpg galaxy-s20-s20-5g.jpg galaxy-s20-s20-plus-s20-ultra-1.jpg galaxy-s20-s20-plus-s20-ultra-2.jpg galaxy-s20-ultra-2.jpg galaxy-s20-ultra-3.jpg galaxy-s20-ultra-5g.jpg

  2. #2 SP
    Manager paul's Avatar





  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca acum nu se mai poate plange nimeni ca Apple cere prea mult pe produsele lor.

  4. #4 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Până azi am zis că iPhone arată groaznic cu acele camere. Ștafeta a fost preluată cu brio de Samsung. Oribil!

  5. #5 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie nu mi se pare ca arata niciunu groaznic. Arata ok, arata asa cum trebuie la tehnologia actuala. Cam la fel cum e cazul la notch/gura de camera. Atat se poate momentan si te obisnuiesti cu asta, iar odata ce folosesti un telefon cu asta, devine parte din design si incepe sa-ti placa sau sa nu te mai deranjeze.

    Problema vine de la faptul ca refuza sa ingroase telefoanele sau sa inceteze sa le mai subtieze (nu stiu cum e cazul aici). Dar e normal sa nu aibe loc, fizic, in carcasa, asa un sistem, mai ales sistemul de lentile pentru zoom (d-aia e si mai gros bump-u la Ultra).

  6. #6 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Samsung o sa vina in curând cu un telefon plin de camere pe spate. O să fiu un posesor mândru de camera cu telefon, nu telefon cu camere...

  7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Daca asta se cere, asta ofera. Ideea e ca pot face mai multe cu mai putin, dar ei merg pe principiu ala "badaran" de "opulenta".
    Asa cum fac si cu RAM-u, care este complet inutil 12GB RAM (16GB daca iei Ultra de 512GB) si in mod clar nu-i vei folosi niciodata pe toti iar telefonul oricum o sa mearga la fel de greu dupa 1 an, ca toate modelele anterioare. Dar asta vinde...

    Vezi camera din Pixel 3 si 4, ce rezultate bune are la zoom, pentru ca fac ce nu credea nimeni ca s-ar putea face. Se folosesc de miscarea/tremuratul mainii cand tii telefonul, pentru a capta mai multe date din imagine, practic au pe langa pixelul normal si pixeli adiacenti; daca reconstruiesti apoi imaginea rezulta super resolution, ceva in care poti da zoom efectiv.

    Nu e ca la optical zoom, dar e si complet diferit de digital zoom, dpdv image quality (e undeva intre).

    Si aici e doar marketing bagat cu lopata pe gat. El nu face poze la 40, 64 sau 108 mp, pentru ca au pixel binning. Aia de 108mp scoate o poza de 12mp.

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate, si ei au ignorat complet faptul ca nu mai poti avea in ziua de azi un smartphone cu specificatii de top, decat daca e ditamai lopata. Mare pacat ca S20 e doar o varianta taiata rau de tot. Eu inca mai sper la un SE2, am inteles ca prin Martie ar fi sanse...

  9. #9 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Este acelasi tip de business practicat de Apple, scoatem mai multe variante pentru a acoperi mai multe paturi sociale, si aia snobi cu bani, si aia snobi fara bani, dar si aia middle class care isi iau un smartphone odata la 3-4 ani. Daca ti-ai luat un telefon acum 1-2 ani, nu merita sa faci niciun upgrade. Cum a fost si la seria Note, cand doar varianta Note 10 Plus aducea cateva aditii care poate ar conta pentru unii incat sa merite un upgrade imediat fata de Note 9.

    Este normal ca piata sa fie suprasaturata, ce mai poti sa adaugi in afara de procesoare mai puternice, extra memorie, noi functionalitati, etc? Camera mai bune si cam atat. Amprenta in ecran si alte balarii eu le consider niste mofturi. Macar astia de la Samsung au gasit o varianta buna pentru camera din fata, orice este mai bun decat acel breton oribil. De aici si ideea de fold or whatever, care este facut strict pentru cei nostalgici sau cei care vor sa iasa in evidenta acum cu un telefon altfel. Normal ca nu se vorbeste prea mult de el, ca doar nu e facut de Apple. Cand vin ei cu Fold, mama mama, sa vezi ce "revolutionar" va fi privit.

  10. #10 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Macar daca ar fi facut calumea feature-ul cu amprenta in ecran, dar uneori imi vine sa trantesc telefonu cand nu recunoaste amprenta din cine stie ce impuritate pe ecran.

    La capitolu design mi se pare oribil sa pui toate cele 50 de camere intr-un coltisor, suntem in 2020 fa dracu cumva sa fie estetic, pui telefonu pe ceva si se balangane ca in balansoar. Mi se pare pare ironic totusi ca acum ceva vreme faceau caterinca pe seama Apple la anumite chestii dar acum parca zice "baah..pana la urma doar asa merge".

  11. #11 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Aia de la Samsung cu 64 megapixeli scoate detalii mai mici decat toate celelalte de 12 mp. Surprinzator...nu?


  12. #12 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Cred ca in 5 ani camerele vor depasi marimea ecranului.Asta e deja lene, nesimtire si bataie de joc.Arata ca o sorcova

    Eu sunt de parere ca trendul asta prostesc cu camere super hiper mega bashinoase performante pe telefoane trebuie sa inceteze.Serios, cati dintre voi folositi cojile astea drept camere foto?Mie imi aluneca din maini.Ca sa nu mai zic ca nici la categoria gaming nu se incadreaza mai deloc.Degeaba ai procesor cu nspee mii de nuclee daca hardware-ul NU este optimizat pt a scoate poligoane, texturi, detalii pe masura puterii "raw", ca sa zic asa.Chiar si cele mai de top jocuri (de fapt pseudo-jocuri, in comparatie cu ce este pe platformele traditionale) nu se avantajeaza de hardware-ul puternic.Jocurile vor arata pe S20/Iphone 11 la fel cum arata pe S7/Iphone 8.Si nu, nu incepeti sa spuneti lucruri de genul " baa dezvoltatorilor le e imposibil sa adapteze un joc pt fiecare platforma in parte" pentru ca nu e asa.
    All in all, avem inca un smartphone de la dragii nostri vietnamezi, menit sa aduca cat mai multi bani.Stati linistiti, anul viitor vom aveam alt model, un S30 probabil (alte nume nu puteau sa le dea) cu inca vreo 5 camere ca asa e la moda si eventual un procesor ceva mai puternic si un ecran mai mare.In rest, acelasi design si OS de rahat, etc, etc.....

  13. #13 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu folosesc 90% din timp telefonul pentru poze si video, pentru ca cele mai frumoase momente se intampla si nu asteapta nimeni dupa tine sa-ti iei DSLR-ul. Cel putin asa este cu copil, dar nu numai.

    Dpdv gaming, sincer, odata cu Apple Arcade, consider ca s-a facut un pas urias pe partea asta si sunt niste jocuri absolut fenomenale acolo pe care le poti juca in reprize de 2 minute, dar si de cateva ore. Si totul merge asa cum ar trebui sa mearga. Si da, arata la fel si pe iPhone 8 si pe X si pe 11, dar ideea e ca astea toate sunt telefoane aparute in ultimii 3 ani. Personal imi schimb telefonul la 4 ani, deci sunt in grafic sa ma joc aceleasi chestii inca 1-2 ani
    La Android e mai greut...

    Si referitor la nume, au zis S20 pentru ca suntem in 2020. La anu vom avea S21 si de acum vor continua asa

    Dar da, e doar un alt telefon cu un upgrade fortat, menit doar sa stoarca niste bani de la cine si-l schimba anual, sau de la cine-l schimba la 3-4 ani si le-a venit randul. Dpdv design, se putea si mai rau si asta conteaza oricum atat de putin, in conditia in care 99% din utilizatori au case + folie, deci telefonu efectiv nu-l mai atingi cu adevarat dupa prima zi. Iar bump-u ala de la camera, nu-l simti decat daca-i dai case-u jos.

    Problema e ca ei forteaza atat de mult aceste upgrades si adauga atat de multa putere hardware inutila, doar ca sa dea bine pe hartie si sa stoarca mai multi bani, in conditia in care telefoanele lor se misca mizerabil dupa 6-8 luni dar si mai ales in conditia in care, cred, sub 1% din utilizatori chiar au ce face cu atata putere.

  14. #14 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Pai este exact cum am spus, puterea aia e degeaba daca jocurile si alte aplicatii nu se folosesc de ea.

  15. #15 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Eu folosesc 90% din timp telefonul pentru poze si video, pentru ca cele mai frumoase momente se intampla si nu asteapta nimeni dupa tine sa-ti iei DSLR-ul. Cel putin asa este cu copil, dar nu numai.

    Dpdv gaming, sincer, odata cu Apple Arcade, consider ca s-a facut un pas urias pe partea asta si sunt niste jocuri absolut fenomenale acolo pe care le poti juca in reprize de 2 minute, dar si de cateva ore. Si totul merge asa cum ar trebui sa mearga. Si da, arata la fel si pe iPhone 8 si pe X si pe 11, dar ideea e ca astea toate sunt telefoane aparute in ultimii 3 ani. Personal imi schimb telefonul la 4 ani, deci sunt in grafic sa ma joc aceleasi chestii inca 1-2 ani
    La Android e mai greut...

    Si referitor la nume, au zis S20 pentru ca suntem in 2020. La anu vom avea S21 si de acum vor continua asa

    Dar da, e doar un alt telefon cu un upgrade fortat, menit doar sa stoarca niste bani de la cine si-l schimba anual, sau de la cine-l schimba la 3-4 ani si le-a venit randul. Dpdv design, se putea si mai rau si asta conteaza oricum atat de putin, in conditia in care 99% din utilizatori au case + folie, deci telefonu efectiv nu-l mai atingi cu adevarat dupa prima zi. Iar bump-u ala de la camera, nu-l simti decat daca-i dai case-u jos.

    Problema e ca ei forteaza atat de mult aceste upgrades si adauga atat de multa putere hardware inutila, doar ca sa dea bine pe hartie si sa stoarca mai multi bani, in conditia in care telefoanele lor se misca mizerabil dupa 6-8 luni dar si mai ales in conditia in care, cred, sub 1% din utilizatori chiar au ce face cu atata putere.
    De acord cu ce zici, in afara de partea cu cele 6-8 luni de luna de miere pe Android pana se misca "mizerabil". Nu am avut vreun flagship care sa aiba astfel de probleme, mai ales dupa o perioada de 6-8 luni. Dupa 3-4 ani, da, incepe sa faca figuri din cauza updateurilor care se asigura de asta, dar asta se intampla si in tabara cealalta cand vine vorba de updateuri rogue.

  16. #16 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Asta cu "luna de miere" o spun numai oamenii care nu au mai pus mana pe un telefon decent cu Android de la KitKat. Am Xiaomi A2 (care e low spre mid range) de mai bine de 1 an si se misca chiar mai bine ca in prima zi, dupa niste update-uri bune de la Google.

  17. #17 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am un Lenovo P2 de vreo doi ani jumate, se mișcă la fel ca in prima zi. Cred că unii au rămas la androidul froyo...

    PS: Eu am Nougat

    PPS: Daca vreți să vedeți un Android mizerabil într-adevăr va recomand câteva televizoare

  18. #18 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Don't lie yourself kid

  19. #19 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cred ca depinde si ce faceti. Am testat prea multe modele, anual, inclusiv S10 Plus. Da, daca faci 2-3 lucruri rudimentare, merge la fel, dar tot se ingreuneaza pornirea camerei sau schimbarea dintre aplicatii/pornirea altora. Am vazut inclusiv delay la tastat in timp ce scriai rapid un mesaj, pe S10 Plus care nu avea nici macar 1 an.
    Dar am vazut si oameni care au super smartphone si nu instaleaza absolut nicio aplicatie pe el. Si mai au si modelu de 512. Efectic folosesc doar telefon, camera, browser si mesaje. Nici macar facebook sau whatsapp.

    Nu cred ca e cazul de un versus, pentru ca este o problema arhicunoscuta, iar cei care spun ca merge ca in prima zi dupa nu stiu cati ani, probabil nu fac niciun update.

    Singurele telefoane cu Android pe care le-am vazut si testat si care merg "ca in prima zi" chiar si dupa 1-2 ani, sunt Pixel.

    Nu am vrut sa atac pe nimeni in postarea mea, ci doar sa spun ca desi avem in telefoanele astea, cel putin Samsung Galaxy series, un hardware ce rivalizeaza cu propriul PC, este absolut inutil si le baga acolo doar ca sa fure ochii oamenilor si sa ceara mai multi bani pe ele.

  20. #20 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Nu am luat-o ca pe un atac, cel putin eu. Mi se pare constructiv dialogul. Spun doar din experienta proprie de user care isi cumpara un telefon odata la 3-4 ani si atunci este flagship, tocmai pentru a evita astfel de probleme pentru niste ani buni. Am auzit si de la alti oameni de telefoane Android care se tin bine si dupa ani de uz, Pixel fiind printre ele. Cum sunt ele folosite zilnic, asta nu stiu, stiu doar ca oamenii fac usage normal pentru niste oameni de varsta lor (conteaza si asta).

    In acest moment, am undeva la 120 de aplicatii instalate pe telefon, folosesc camera zilnic si aplicatii social media si aplicatii de munca, e-mail, etc. Android version 10 instalat, fac toate updateurile cand apar, desi stiu ca in timp asta este ceea ce cauzeaza problema cu telefoanele ingreunate. Nu am problema de lag, delay la tastat, la folosit stylus, etc. Il am de 1 an si 6 luni, still going strong.


    Legat de restul, sunt de acord, putini oameni folosesc telefoanele acestea la un procentaj ridicat din capabilitati, but then again, casual users are in higher numbers, deci e normal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 5 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 38 Last Post: 26-07-2023, 23:58
  2. Replies: 2 Last Post: 04-09-2020, 15:38
  3. Replies: 23 Last Post: 18-04-2013, 11:03
  4. Replies: 7 Last Post: 24-05-2012, 14:04
  5. Replies: 2 Last Post: 25-11-2011, 16:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts