@tudyniuz: in Kies. Momentan nu exista ICS pentru Note, cel putin nu oficial.
@paunstefan: Poti incerca, daca nu se misca bine te intorci la actualul 3.x
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Printable View
@tudyniuz: in Kies. Momentan nu exista ICS pentru Note, cel putin nu oficial.
@paunstefan: Poti incerca, daca nu se misca bine te intorci la actualul 3.x
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Oferte bune pe Google Play Store
Ma alatur si eu clubului cu o tableta Motorola Xoom WiFi si trebuie sa spun ca e primul meu device de la Motorola. Pana acum pot sa spun ca sunt-uber multumit de ea, mai ales ca are Ice Cream Sandwich la pachet. Totusi am vazut ca e mai greu sa rootezi o tableta decat un telefon. La telefon am observat ca puteai folosi o varianta de cf-root "mulata", ca sa zic asa, pe versiunea ta de Android, dar la tableta trebuie sa folosesti adb si comand prompts and all that sorts. Sau aia e doar pentru Xoom? Nu este o metoda mai simpla? Nu-s asa de tech-savvy.
Sent from my Xoom using Tapatalk
Imi spuneti si mie cum fac un screen capture??Va rog!!
La ce device ?
Partea de rootare tine pur si simplu de cat de mult vrea producatorul sa se asigure ca acest lucru se va intampla sau nu. Ca idee, majoritatea au inceput sa scoata unlockere oficiale... sau sa deblockeze bootloader-ul. Deci in final tine de comunitate (vezi pe xda-developers) si de cat de usor iti da producatorul acces la root.
Cum fac update la market?
Ar fi trebuit sa se faca OTA...cel putin asa a fost la mine. Saptamana trecuta m-am trezit brusc cu "noul" Play Store.
Tutorial: Instalare Android 4.0 oficial pe Samsung Galaxy SII pentru cine doreste
Am instalat variante oficiala de Android 4.0.3 (XXLPQ) pe Galaxy SII. Sunt foarte placut surprins de imbunatatirile aduse, terminalul se misca mult mai bine cu decat varianta anterioara (2.3.4) - vezi screenshot cu scorul Quadrant (benchmark facut dupa un fresh boot cu bateria plina - telefonul NU e root'at).
Am si eu o problema(sau cel putin asa o consider eu).Cand pun telefonul(Galaxy Gio)la incarcat,dupa un anumit timp ecranul se aprinde fara sa apas butonul de standby.Face chestia asta de vreo doua ori si trebuie sa apas eu butonul de standby ca sa se opreasca.De la ce poate fi?
P.S:Am reusit sa fac screen capture fara aplicatii:PButonul Back apasat lung apoi cel din mijloc;)
Asa pateam si eu la Samsung Galaxy S. Nu am idee de ce facea asa, probabil sunt mai multe modele care fac asa. Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.
A aparut Angry Birds Space, foarte frumos jocul.:)
Da stiu:)Frumos!Fac si niste screenshot-uri si le pun in curand.
Sa fac update la 4.0 am Nexus S ?