Uite Tudor.
Printable View
Uite Tudor.
De iPad Mini 2 nu ma voi atinge datorita pretului. Cochetez la primul Mini doar pentru ca are acelasi pret cu noul Nexus, insa noul Nexus nu e de gasit.
Mult mai scump decat ar trebui. :|
Se lanseaza oficial luna aceasta in UK. Au anuntat 28 August daca nu ma insel. Mai ai un picut de rabdare si il iei oficial cu garantie, acte si toate cele. Si la pretul real nu la adaosurile alea nesimtite de pe okazii.ro.
Cei care vreti sa va achizitionati un Nexus 7.2, va recomand sa mai asteptati... Dupa problema cu GPS-ul (care moare in mod misterios) a aparut una si mai grava... legata de touchscreen-ul care raspunde foarte urat. Si din pacate, nu vorbim de o persoana-doua... ci sunt foarte multi care se plang. Mai jos cateva filmulete cu problema:
http://youtu.be/MYGd7GFVqB0
http://youtu.be/14cPiiM3Pwg
http://youtu.be/Xpl26UgcuSs
http://youtu.be/g44rTriRsnQ
Il am eu de o saptamana, ca si upgrade la vechiul, diferentele sunt doar de finete.
E mai "finut", datorita scaderii in greutate si grosime; personal il folosesc, la fel ca pe vechiul, cu husa ceea ce "elimina" avantajul acesta dar si problema faptului ca e mai "alunecos". Pe cel nou fara husa nu pot sa il tin la fel de comod cand citesc :)
Inbunatatirea rezolutiei personal am observato doar puse unul langa celalalt in rest pentru jocuri si citit nu vad nici o diferenta. Totusi sunt mici avantaje la nevigarea in paginile complexe, se poate citi mult mai usor text foarte mic fara zoom, la fel si pentru pdf-uri incadrate full page, dar pentru studiu indelungat tot fac zoom.
Cel mai tare se observa diferenta de performanta in browser si aplicatiile cu content complex, totusi nu simtisem la cel vechi o degradare a performantei. Unele operatii dureaza mult mai putin, dar iarasi nimic sa merite upgrade-ul.
Avantaje ce conteaza pentru mine:
- Performanta, decodeaza fara probleme 1080p, vechiul nu ducea mai mult de 720p, astfel pot sa il folosesc si ca mediaplayer.
- Output-ul HDMI, via adaptor myDp luat de pe Amazon/eBay, astefel il folosesc ca un al doilea media player.
- Sunetul stereo la filme cat si claritatea lui. @x2z husa are un mod "stativ" in care nu trebuie sa o tin in mana cand vizionez filme si rezolva problema, in schimb in jocuri e deranjant faptul ca acopar difuzoarele, se aude inegal.
- Wireless N mai performant
- Imi place luminita pentru notificari, imi lipseste la smartphone de cand am trecut de la N900
- Cum zicea un user mai sus, sper ca trim-ul sa rezolve problema, credeam ca e un feature de OS...
- Eu l-am rutat si merg stick-uri NTFS pentru filme mai mari de 2 GB, ba chiar am rulat de pe un HDD extern WD de 500 GB, dar nu cred ca ar tine bateria foarte mult, voi incerca candva.
- Mai intru cu VNC-ul pe PC de pe el si aici se vede avantajul rezolutiei.
So, how's your 2013 Nexus 7 holding up? | Android Atlas - CNET Reviews
Na ca nu sunt probleme doar la iPad...scroll down la comentarii pentru mai multe probleme :)
ciuflingar incearca Splashtop pe Nexus , e mult mai bun decat VNC.
Problemele cu touch-ul si gps-ul au fost fixate in ultimul update. Personal mai sunt afectat de catre cea cu imposibilitatea se a folosi o tastatura bluetooth pe care o utilizam inainte de 4.2. Pentru device-urile root-ate e un mic quick fix.
@Trefla0874: Multumesc, voi retine recomandarea pentru ai mei, care nu prea le au cu tehnologia si trebuie asistati. Personal folosesc rar pentru acces in reteaua locala la NAS-ul propriu, nu are sens sa ma complic cu conturi si servere externe (dependenta de interenet).
Nu chiar pentru toata lumea. Daca GPS-ul si touch-ul sunt so-so (la unii s-a rezolvat, la altii nu)... dupa update majoritatea oamenilor se plang de o alta problema si mai mare: random reboots. Citeste comment-urile din pagina data de Trefla, sa vezi cati spun despre problema asta. Pe mine ma mira maxim astfel de issues la un produs oficial Google...
Vorbeam doar din experienta proprie. Adevarul e ca am intalnit in utilizarea de zi cu zi doar o singura data random touch-uri. De curiozitate am incercat aplicatiile de test (touch) si am observat inconsistentele iar dupa update testul mergea ok. Nu stiam de restarturi; inca nu am patit desi am update-ul de doar 5 zile.
Unde e recenzia lui Buhnici? De ce a fost ştearsă?
Cred ca ai cam uitat unde ai postat-o: http://www.consolegames.ro/forum/f11...i/#post1021326 ;)
Ups, nu stiam ca avem thread dedicat, cand am dat cautare nu imi aparea niciun rezultat in tapatalk
Asta da super pret nene! Noul Nexus 7 2013 (varianta WiFi cu 16GB) la 1199 RON:
Tableta Google Nexus 7 cu procesor Quad-Core 1.5GHz, 7", IPS, 2GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, Android 4.3 JellyBean, Brown.
Din pacate cel cu 4G (si 32GB) nu mai mi se pare atat de ok ca pret la 1750 RON:
Tableta Google Nexus 7 cu procesor Quad-Core 1.5GHz, 7", IPS, 2GB DDR3, 32GB, Wi-Fi, 4G, Bluetooth 4.0, Android 4.3 JellyBean, Brown.
Urasc ca nu aduc aproape niciodata varianta Black (care din cate am inteles nu e pt. Europa). Oricum, e un semn bun!
Random touch-uri am intalnit si eu. Sper sa remedieze problema ca e cumparata din USA si nu stiu cum se procedeaza in cazul returnarii.
Ma gandesc ca nu e ca la Apple cu garantie internationala. Sau?
Un pic mai ieftina de unde am luat-o eu, la PC-Garage.
Chiar nu stiu cum e la Google pt. ca n-am avut inca vizite la ei la service. Dar daca afli ceva, please share! Stiu ca ultima oara Nexus 7 nici nu exista pe Google Play Romania, deci nu era oficial si la noi... Teoretic ar trebui sa existe garantie internationala.
Sincer, pentru 20 RON prefer sa stiu ca am chestia aceea cu 30 de zile garantie de retur de la emag, timp in care poti sa o returnezi no matter what. Si avand in vedere problemele pe care le are tableta (sau le poate avea), ar fi bine sa nu riscati.
Am inceput sa am iarasi probleme cu touch-ul. In timp ce joc RealRacing 3 aproximativ o data la o ora sau doua nu imi ia cate un touch. Ma depasesc toti, observ tarziu ca nu accelereaza, sau nu imi franeaza inainte de curba, intru ca bolovanul in zid. E foarte frustrant cand iti strica o cursa reusita :(.
De obicei cand citesc folosesc tastele volum pentru a schimba paginile. Am incercat sa folosesc touch-ul iar la aproximativ o pagina din 10 nu imi ia actiunea decat a doua sau a treia oara.
Am revenit in aplicatia de test YAMTT si cu toate ca multitouch-ul merge mai bine decat cu vechiul firmware (intainte de firmware-ul cu fix-ul ce adreseaza problema cu touch-ul) totusi la mai mult de 3-4 apasari apar probleme la alinierea degetelor.
Am testat cu tableta alimentata de la calculator si experienta se inbunatateste vizibil, dar tot nu se repara complet.
Am o banuiala ca ar fi o problema de hardware.
Mai bine nu upgradati pana nu se fixeaza complet.
Urmariti: Threadul oficial
Am postat in comenturi la PCGarage, de unde am achizitionat produsul, dar inca nu mi-au fost aprobate, sunt curios daca intentionat, de obicei imi erau aprobate dupa cateva minute, acum am unul de doua zile :)
Asus Google Nexus 7 Tablet 7" 16GB Black Android 4 3 Nexus 2B16 New Second Gen | eBay
208$, 16gb. Poate ajuta pe cineva :-??
La brand scrie Microsoft. Seems legit ;)
Eh, se mai intampla si greseli d-astea. Uite ca la varianta de 32GB (dar cea veche) nu a mai gresit si a trecut Asus: Asus Google Nexus 7 7 inch Tablet 32GB Android 4 1 Brand New US Free Shipping 4716659342403 | eBay. E top-seller cu 99.8% positive feedback din 26539. Mai mult nu poti sa-i ceri.