Eu inca sunt super multumit si imi place la fel de mult Nexus 4. 4.7 inch, design elegant, i love my phone!
Eu inca sunt super multumit si imi place la fel de mult Nexus 4. 4.7 inch, design elegant, i love my phone!
Avem si stire: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ice-uri-nexus/
Imi place la fel de mult ca Moto X insa dimensiunea este mai generoasa si are 3Gb ram, moto doar 2 din câte știu.
Acum fiecare cum i se potrivește dar eu am palmele mai mari, m-am jucat cu un Note 3 si era perfect.
Man, eu zic totusi sa te uiti mai atent la specificatii:Note 3 e foarte mare... eu cu greu m-am obisnuit sa-l folosesc, si e aproape imposibil one hand use (ma bucur sa scap de el acum). Well, Nexus 6 e mai mare in toate directiile, si mai greu. That's a hell of a difference. Mai ales ca nici macar nu are butoane fizice, nu are stylus. Nu stiu, mie mi se pare exagerat... dar, fiecare cu "pasarica" lui. Doar sa nu-i spuneti telefon totusi...
- Note 3 are 151.2 x 79.2 x 8.3 mm si 168g
- Nexus 6 are 159.3 x 83 x 10.1 mm si 184g
Hai man, era un tip pe forum cu ceva nebunie de tableta/telefon de 7" de la Sony. Omul era super multumit, asta e tot ce conteaza.
Da man, si eu am luat pt. clienti Fonepad-uri de 7" si au fost multumiti... am si zis "fiecare cu pasarica lui". Insa acolo vorbim de o "nișă", de cativa maniaci care n-au treaba cu dimensiunile normale ale unui telefon... pe cand Google ar trebui sa dea "trendul". Ori daca Google + Apple + the rest of the world prezinta "best phones are over 5"... pai sa o ia naiba de treaba! Inseamna ca s-a dus naibii speranta mea ca ne intoarcem la telefoane mici si usor de folosit.
S-a lansat bine merci, vanzari bune, recenzii bune, acadele pe toate, etc. Ce ai mai vrea sa auzi?
Bookmarks