1 Attachment(s)
Apple mai castiga un proces
Dupa ce Apple a castigat procesul impotriva sud-coreenilor de la Samsung, inca un producator de telefoane mobile si tablete a pierdut in fata americanilor. Compania Motorola a fost acuzata de folosirea unui patent detinut de Apple, si anume efectul "rubber-banding". Desi in luna aprilie a acestui an, Motorola a recunoscut incalcarea patentului, in luna august au schimbat strategia, negand folosirea acestuia. Se pare ca nu au fost ajutati de nicio strategie, iar tribunalul din Munchen le-a dat dreptate celor de la Apple.
Acum, totul depinde de suma pe care compania din California este dispusa sa o plateasca tribunalului. Pentru 32 milioane de dolari, Apple poate obtine blocarea folosirii patentului, pentru inca 12,9 milioane de dolari, Motorola va fi obligata sa retraga de pe piata toate device-urile ce folosesc patentul, iar pentru inca 12,9 milioane de dolari se vor retrage toate telefoanele si tabletele afectate de pe teritoriul Germaniei.
Ramane de vazut ce suma va plati Apple si daca Motorola va face apel deciziei.
Re: Apple mai castiga un proces
Astept procesul pt mărul lui Adam ;)
Nu se ajunge nicaieri in ritmul asta, samsung sau apple nu au inventat dreptunghiul, asa se poate discuta p�nă...Cu riscul poate de a supara fanii apple, samsung, nokia mai spun cateva lucruri:
1.samsung a inceput sa facă telefoane tip plăcintă, performante, dar ur�te.
2.apple cu iphone 5 nu m-a dat pe spate, l-au alungit si pot sa vad 16/9 in sf�rşit, de ce as cumpăra un iphone 5 si nu un 4s? ah da, sa fiu trendy...
3 nokia rip( a fost marca mea preferata, mai exact seria E)
O părere personala, prefer plăcinta samsung galaxy note 2, tot vroiam o tableta nexus. Pt mine un minus mare la iphone,nu pot sa trimit muzica prin bluetooth, cel putin asa am inteles de la amicii mei care au acest telefon. De multe ori am fost pus in situaţia asta, sa trimit sau sa primesc diferite melodii. Nu stiu daca telefoanele de la apple citesc fişiere mkv sau flac, de aceea va intreb pe voi. Iphone 4s e un telefon ft frumos, dar nu vreau sa iau dupa mine si laptop, tableta, telefon.
In concluzie iphone 5 plus ipad 3(1200 euro), plăcinta oribila 500-600.
Quote:
Originally Posted by
MonkY
Tu nu citesti ce s-a scris inaintea ta, nu? Tocmai am zis ca asta cu dreptunghiul e o aberatie aruncata pe net de niste fanboys... nu a dat nimeni pe nimeni in judecata din cauza ca foloseste aceeasi forma geometrica. E simplu bulls$#t
Amicii tai nu se pricep sau n-au auzit de AppStore. Sunt cateva sute de aplicatii care fac asta. Printre care unele free. Chiar si in Cydia.
Chiar nu citesti ce se mai scrie pe forum, nu? Cred ca pe threadul de iPhone, iPad, iOS... s-au dat exemple zeci de playere mkv. Mie-mi place XBMC-ul, care citeste ORICE fel de format. Insa recunosc ca nu prea ma uitam la filme pe iPhone. Le vizionez pe iPad-ul placinta, ca am o varsta totusi...
De obicei nu citesc acel thread, nu pot sa imi spun o părere fara sa apară interpretări, de aceea am pus o intrebare aici, scuză-mă pt indolenţa. Nu stau sa derulez pagini pe un thread sa vad aceleaşi inepţii. Sunt prea multi fani care asteapta o părere diferită...apoi incepe potopul
PS eu numesc plăcinta galaxy note ;)