1 Attachment(s)
Primul Tablet PC dual core la doar 87.99 USD!
Am vazut cat de bine stau la vanzari produsele de la Amazon, Apple, Barnes & Noble, Samsung... dar ce facem cei care avem buget redus si totusi ne dorim o tableta care sa nu fie prea lenta pentru a putea fi folosita in daily tasks? Well, dupa cum ne asteptam, chinezii vin cu o solutie. Mai exact, vorbim despre Tablet PC-ul ONDA V701. Acesta vine echipat cu un ecran de 7" la rezolutia 800x480, un procesor ARM dual core la 1.5Ghz, GPU Mali400, 1GB RAM, 8GB storage, Android 4.0.3. Accepta carduri microSD de pana la 32GB, are un ecran capacitiv in 5 puncte, o camera frontala si microfon, suporta 3G (via USB dongle).
Vine si cu WiFi b/g/n si autonomia ajunge la impresionanta cifra de 7 ore. Are deasemenea si port miniHDMI si USB. Dimensiunile sunt urmatoarele: 186mm x 120mm x 11.9 mm, iar singura culoare disponibila este negru.
Cireasa de pe tort este ca toate nebuniile de mai sus vin la un pret incredibil: 87.99 USD! Ba mai mult, daca luati doua bucati, pretul scade la 85.00 USD! Iar pentru cei care vor sa faca resell, la 20 de bucati pretul ajunge la 75.00 USD! Intr-adevar, nu este o minune tehnologica... designul este departe de concurenta, dar totusi, vorbim de suma de 300RON pentru un tablet mai mult decat OK.
Tableta poate fi comandata de aici: Onda V701 Dual Core 7 inch Tablet PC. Spor la cumparaturi! Mai jos aveti si un mic filmulet cu tableta respectiva.
http://youtu.be/bwrhDmxbw9I
Re: Primul Tablet PC dual core la doar 87.99 USD!
Quote:
Originally Posted by
RaverX
Pt astea eu zic ca un 10" nu e prea greu/mare, doar mergi cu bagaje oricum, 200 grame in plus (fata de o tableta de 7") chiar nu conteaza
Pt asa ceva smartphone-ul e mult mai potrivit.
Dar ma rog, asta e parerea mea.
Fiecare cu gusturile sale
Sent from my E15i using Tapatalk 2