Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 98

Thread: Apple lanseaza iPhone 5S, iPhone 5C si iOS 7

  1. #21 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Nu imi explic. Ce am incercat eu sa subliniez e faptul ca exista o tendinta absolut fireasca a oamenilor de a se informa despre produsele care ii intereseaza si urmeaza sa fie lansate.
    Eu iau in calcul si posibilitatea ca aparitia tuturor leak-urilor sa derive chiar din dorinta celor de la Apple. De bine, de rau, toate zvonurile au generat un hype masiv. Daca ai intrat macar o data pe MacRumors in ultimele trei luni, stii cu siguranta despre ce vorbesc.

    Si legat de exemplul tau : zvonurile despre console, faptul ca nimeni nu stia nimic. Recunosti ca ai cautat. De ce? Ai cautat ca sa GASESTI. Simplu. Tu cum privesti lucrurile? Sa cauti si sa nu gasesti e frustrant, iar sa cauti si sa gasesti denota indiferenta si proasta organizare? Oricum ar fi, tot e in neregula?

  2. #22 SP
    Junior Member d@nn's Avatar
    Nu sint nici pe departe atit de multi oameni interesati de cum va arata PS5, fata de cei care si-ar dori sa afle ACUM cum o sa arate iPhone 6!

    ---------- Post added 10-09-2013 at 23:20 ----------

    Si sincer, mie mi-e cam indiferent cum arata consola in sine, daca-i urita tare o ascund eu cumva, jocurile's importante, si controller-ul sa fie comod

  3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In sfarsit am terminat si eu de revazut cap-coada conferinta. Eu zic ca oamenii si-au facut treaba in stilul lor. Au facut produsul de top mult mai bun, au venit cu ceva inovatie, au inlocuit produsul vechi cu o alternativa (multi isi doreau un iPhone colorat si mai ieftin), au scazut pretul la iPhone 4S (care totusi, nu e o prostie de smartphone) si au finalizat cel mai mare upgrade de OS pe care l-au facut vreodata.

    Eu am i5 si imi doresc i5S fara probleme... singura problema va fi suma pe care va trebui sa o achit ca diferenta. Nu am nici cea mai mica intentie sa renunt la ceva care oricum nu mi-a facut niciun fel de problema, deci i5S ar fi perfect. Camera mai buna, 2x speed, securitate extra (de ani de zile tot postez pe la Apple pe forum ideea cu fingerprint scanner)... baterie un pic mai buna... la acelasi pret. Thanks God ca nu s-au decis sa-l faca de 5" or something, ca innebuneam! Singura duda e ca nu mai au varianta neagra, dar cred ca ma descurc si cu acel "dark silver".

    Mai interesant pentru mine este un feature pe care multi nici nu l-au bagat in seama: AirDrop! Mi se pare la fel de important cum a fost prima oara cand am dat de AirPlay. In sfarsit avem integrat in OS un sistem de file transfer usor de folosit. Stiu ca multi vor spune "da, dar nu e valabil decat intre 2 iOS-uri". Gresit! La fel cum exista apps si servere pentru AirPlay, asa vor fi si pentru AirDrop. Si uite in felul asta n-o sa mai aud faze de genul "dar uite ce simplu copiez un fisier pe Android". Pentru ca no offense, dar mai simplu decat AirDrop nu exista. Pana si la NFC e mai "complicat".

    Pe langa bucuria ca nu au prins boala "phablets", ma bucura si directia in care au mers cu camera. Bine ca nu au luat-o cu 20 de Megapixeli si au realizat ca exista alternativa mai buna (si ar trebui sa le multumim celor de la HTC si Canon pt. asta). Faster lenses, better aperture, burst shooting, slow-mo, auto-balance procesat intern (chiar nu era de ras cand a spus Tim Cook de "DSLR like")... la care vine si pune capac al doilea LED colorat... ce poti sa-i mai ceri? iPhone 5 deja face niste poze incredibile... de-abia astept sa vad 5S-ul.

    La iPhone 5C, probabil cei mai fericiti vor fi kinderii, gagicile si mamicutele. Al lu' ala micu' e verde, al gagicii e roz, al mamei e albastru cu picatele. Foarte bine. Plastic (care sper ca e rezistent la zgarieturi serioase) ca sa nu planga ala micu' ca i s-a zgariat aluminiul... si mai ieftin. Si cu performante de i5. Not bad.

    La iOS 7 ma enerveaza ideea ca s-a mers pe atata nebunie de alb... si pe atata "translucenta". Si backgroundul acela din dock... parca a luat-o pe urma Windows Mobile 8. De-abia astept jailbreak, sa scap de el si sa pun ceva frumos, tipic Apple

    Dar cel mai suparat sunt pe faptul ca nu au prezentat noile Macbook Pro-uri si noile iPad-uri. Sper ca in maxim o luna sa vedem o alta conferinta, sa ma simt si eu bine. Daca fara i5S rezist binemerci inca... noul iPad 5 il astept ca painea calda! Daca-mi vine cu 2x faster la CPU si GPU, cu aceeasi baterie si cu 100grame or so mai usor... e VIS! Ah, si 2GB RAM, ca sa poata sa mearga unse jocurile in OpenGL ES 3.0

  4. #24 SP
    Junior Member spooky1's Avatar
    Am avut deja 2 iPhone luate la abonament(3G si 4S) si asteptam sa vad ce aduce nou pe piata Apple pentru ca mi se termina abonamentul la 4S..eram impartit intre Galaxy S4 si iPhone 5S dar destul de dezamagit de zvonuri..Acum ca zvonurile s'au adeverit sunt cu adevarat dezamagit de Apple..Poate o sa imi iau Galaxy sau poate mai astept un an.4S-ul meu merge superb,din pacate nu am un ecran mai mare..un gand de incheiere: fingerprint scanner..WTF Apple!!

  5. #25 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    In afara de dimensiunea ecranului, ce motiv ai avea sa alegi S4 in defavoarea lui 5S? Si chestia cu ecranul tine clar de gust, dar ne facem ca uitam de dimensiunea ecranului.

  6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by spooky1 View Post
    eram impartit intre Galaxy S4 si iPhone 5S dar destul de dezamagit de zvonuri..Acum ca zvonurile s'au adeverit sunt cu adevarat dezamagit de Apple.
    Fiecare cu gusturile sale. Eu am fost atat de dezamagit de Galaxy S4 incat n-am rezistat mai mult de 2 saptamani cu el. Paleta de ping-pong, nu alta!
    Quote Originally Posted by spooky1 View Post
    un gand de incheiere: fingerprint scanner..WTF Apple!!
    Se cheama inovatie! E un feature pe care nu-l are nimeni, si care e MUST HAVE pentru cineva care chiar tine lucruri importante pe telefon, nu doar jocuri... In plus, cine nu vrea, nu il foloseste. Nu e obligatoriu... il poate tine ca un Home button mai frumos, din safir... Dar deh, strugurii sunt acri.

  7. #27 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Monky, nu stim cand apare in Romania? E de asteptat vreo doua luni, ca anul trecut?

  8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Inca niciun zvon macar pe la Orange, Vodafone & Co... Si eu presupun ca vorbim de 2 luni, poate chiar 3. Depinde in ce transa vom fi introdusi...

    P.S. Si ceva funny de la Catavencii:
    Noul iPhone 5S vine gata încărcat cu 2.000 de poze cu mîncare, ca să nu mai trebuiască niciodată să faci poze la mîncare, ca să le pui pe Facebook.
    Noul iPhone 5S vine cu o mînă de om în pachet, special pentru atunci cînd mergi la concert şi ţi-e lene să ridici mîna ta ca să filmezi cu telefonul, ca un dobitoc.
    Înainte să verifice amprentele, noul iPhone 5S va striga: “Culcat! Pe jos! Mîinile la ceafă şi picioarele depărtate!”, ca să le ofere utilizatorilor din România o experienţă cît mai realistă.
    Pe lîngă cititorul de amprentă, noul iPhone 5S va avea şi un detector de salivă, ca să detecteze dacă eşti atît de dobitoc încît îţi curge din gură.
    Apple a scos şi trei variante mai ieftine ale iPhone-ului: iPhone 5C, adică un telefon fix cu disc, iPhone 5D, un telefon la care vorbeşti singur, dar nu auzi nimic şi iPhone 5E, adică o piatră obişnuită care se vinde cu 100 de euro.
    O nouă funcţie foarte importantă a noului iPhone 5S e că îţi va suna singur persoanele din agendă, ca să se laude că ţi-ai luat ultimul model de iPhone.
    Noul iPhone 5S va avea şi o variantă pe auriu, pentru identificarea mai uşoară a celor ce susţin exploatarea aurului de la Roşia Montană. Conspiraţioniştii spun, totuşi, că adevărata miză e iPhone-ul 5S cu carcasă din metale rare.

  9. #29 SP
    Member chesterb's Avatar
    i5C îmi aminteşte de designul bătrânului 3G/3GS.

  10. #30 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar

  11. #31 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Oficial, e in decembrie, ca la fiecare aifon de la primul. Neoficial, in maxim 1 luna il avem pe emag, evomag, okazii samd.

  12. #32 SP
    Member Nestea's Avatar
    Au copiat nokia...trist..tipic Apple

  13. #33 SP
    Member Duni's Avatar
    si inevitabil glumele

  14. #34 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Nestea View Post
    Au copiat nokia...trist..tipic Apple
    Daca e sa o luam logic (dar sa ne si documentam inainte, nu sa aruncam cu vorbe grele din auzite), Nokia a copiat Apple si ale sale iPod-uri colorate, iar Apple si-a copiat propriile iPod-uri colorate.

  15. #35 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by Nestea View Post
    Au copiat nokia...trist..tipic Apple

  16. #36 SP
    Junior Member higara's Avatar
    Adevarul e ca au copiat nokia daca ne rezumam la peleta de culori a carcaselor. Daca nu ma insel nokia a fost primul producator cu varful de gama in nu stiu cate culori vii. Ceilalti organizau evenimente internationale cand telefonul venea pe alb sau era considera special edition.

  17. #37 SP
    Junior Member bubu91's Avatar
    Cat ar fi costat 5 ul daca pe piata aparea doar 5s? Acelasi pret cat cer pe 5c?! Daca e asa atunci e o mare teapa toata chestia asta. Sper sa mai fie 5 ul ib oferta vodafone chiar si dupa lansarea 5s si 5c.

  18. #38 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu, pretul la 5 ar fi scazut considerabil mai mult decat 100$.

    Basically, ei ne vand un iPhone 5, cu carcasa de plastic (deci mai ieftin pt ei de facut) la pret mai mare.

  19. #39 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Asa este. Ce manevra ordinara si cu 5C-ul asta. Au ucis un produs premium pentru a-l pune intr-o carcasa jenanta de plastic, avand ca scop reducerea costurilor. E de departe cel mai oribil produs de la Apple din ultimii ani. Am sperat pana in ultima clipa ca va arata decent. 5C-ul nu e o alternativa mai ieftina, asa cum se vehicula de luni de zile pe Internet, ci s-a nascut din dorinta de a salva niste bani.

    Cum nu e Steve aici sa le traga niste picioare-n cap...

  20. #40 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Ce conteaza daca au fost imagini inainte de lansare pe internet ? Nu este aceelasi telefon/tableta ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  2. Apple lanseaza noul iOS 7.1 By MonkY in forum Tech News
    Replies: 21 Last Post: 22-03-2014, 02:25
  3. Update iPhone iOS By freddie91 in forum Software
    Replies: 6 Last Post: 11-02-2013, 13:35
  4. Apple lanseaza in sfarsit iPhone 5 By MonkY in forum Tech News
    Replies: 45 Last Post: 17-09-2012, 18:49

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts