RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!
Quote:
Originally Posted by
Danny
Cum poti spune ca cineva are drivere proaste ?
Foarte usor. Pot sa-ti instalez niste drivere la placa de retea cu care ai CPU load 100% cand e in use (fara HA - hardware acceleration) sau pot sa-ti instalez niste drivere care nu consuma nici 1%. Azi am avut un exemplu cu cineva care nici nu stia ca pe un sistem Intel cu AHCI fara driverele de RST (Intel Rapid Storage Technology) ii merge SSD-ul cu 40-50MB/s mai prost si load de CPU aiurea. Multi se bazeaza pe driverele venite via Windows Update (de la Microsoft). Noi dam de sisteme care dupa ce se updateaza de la Microsoft nu mai merge placa de retea sau wifi-ul deloc (WHQL my a*s). Sau cum a zis si Ionutz83, la GPU-uri e chiar mai grav. Unele drivere sunt extrem de proaste pt. un anumit joc.. Asa cum driverele oficiale de pe Asus, Gigabyte & Co pot fi vechi de cand era bunica fata...
Quote:
Originally Posted by
Danny
Pot instalat drivere de ATI pe o placa NVIDIA, Gigabitye pe MB de Asus ? Doar nu am luat drivere de pe okazii si tocmai. Driverele sunt luate de pe siteurile oficiale, Asus, Nvidia, ATI (cpu).
Aici deja ma depaseste comparatia cu okazii si tocmai. Te-as trimite acolo sa te ajute. Btw, nu stiam ca ATI face CPU-uri... sau ca mai exista.
Quote:
Originally Posted by
Danny
Antivirus nu folosesc...
Poate ar fi cazul sa incepi sa folosesti... Recomand Kaspersky Internet Security.
Quote:
Originally Posted by
Danny
Mutam discutia in alta parte? Aici deviem de la subiect. :)
Nu are rost sa o mutam... daca doresti deschide un alt thread. Eu ma duc sa ma uit ce drivere mai sunt pe okazii.ro.
2 Attachment(s)
RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!
Hai sa ne oprim din off-topic. Am inteles ca pe RDS la 10Mb/s deja nu mai poti face nimic in browser. Mie pe RDS imi descarca pana si iPad-ul cu peste 160Mb/s iar Note 3-ul a sarit de 220Mb/s. Si ca dovada ca si un calculator amarat poate face fata cu brio, mai jos aveti un speedtest pe RDS facut pe o vechitura de notebook cu Celeron Dual-Core cu GPU integrat, HDD de 5400RPM si 2GB RAM (mai are si KIS 2014 pe el). Are placa de retea 10/100Mbps - si dupa cum se vede atinge maximul placii de retea - testul a fost facut cu Rthdribl v2.0 ruland in foreground). Deci se poate si e o problema la tine. Now get back to RDS & Gigabit, please!