-
Dublu Couch Co-Op Split
Va salut,
Sunt in faza de research in vederea achizionarii unui PS4 sau PS4 Slim. Cel mai mult ma intereseaza o lista cu jocuri la dublu, deoarece voi juca mai mult cu sotia ;) Fifa stiu ca se poate, la fel si MK, dar NFS'urile nu stiu sigur daca sr pot juca couch co'op/split screen...
Voi ce ziceti?
Mersi si noroace!
-
NFS-urile nu se pot. Sunt in schimb destule jocuri care pot fi jucate in doi pe aceeași consola. Cauta pe google "co optimus". E un site care cataloghează toate jocurile de genul.
-
Recomand: - Rocket League
- Star Wars Battlefront
- Diablo 3
- Divinity: Original Sin
- Magicka 2
- Trine 1/2
- Seria Lego
- Rayman Legends
-
Si Far cry 4 merge split scren coop !
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
-
Little Big Planet 3 also.
-
Va multumesc pentru sugestii, prin bine. Pacat ca nu se mai poate NFS la dublu :))
O ultima intrebare, fara a crea polemici, pentru 2 adulti si un kinder, fara multiplayer online, conteaza ce aleg, PS4 sau Xbone?
-
Da, parca Xbox One are mai multe variante kids... Cu kinect si jocuri cars, gen Forza la care mai merg splitscreenurile.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
-
Salut Rauliulian, daca te hotarasti pana la urma sa iei Xbox, n-ar strica sa mai astepti mai putin de o luna pana la lansarea noului model :>
-
Am inteles, oricum viitoare consola nu m-ar interesa, poate doar din prisma faptului ca ar scade preturile la cele existente pe piata...
Va multumesc inca o data pentru sugestii si pareri, voi mai astepta pana la lansare sa vad ce se intampla cu preturile. Plus ca acusi bate la usa si Black Friday.
Din punctul meu de vedere se poate inchide, cum stie moderatorul.