Mtb: vezi ca la domo era gresit linkul: Consola Sony Playstation 4 (500GB) | Domo
Printable View
Mtb: vezi ca la domo era gresit linkul: Consola Sony Playstation 4 (500GB) | Domo
Link-ul tau duce la: Cel mai mic pret din Romania - Dublul diferentei online | ALTEX
Consola PlayStation 4
1.799,90 lei
DISPONIBIL INCEPAND CU DATA:
15 noiembrie 2013
intreb de curiozitate. daca tot va luati consola, ce jocuri planificati sa luati impreuna cu ea? ma rog, va fi acea versiune de Driveclub pentru cei cu PS Plus, ceea ce probabil ca veti avea deja (deci il exclud). insa pe langa el? eu, de ex, voi lua Killzone Shadow Fall (iar pe celelalte probabil ca le voi imprumuta de la cineva, adica infamous si witness). Knack nu imi face cu ochiul. in rest? mai sunt o gramada de alte titluri third-party. le luati pentru PS4 sau le jucati pe alte platforme pentru moment?
Eu voi lua The Witness. Dar stiam ca apare doar in 2014. In rest, Killzone si jocuri third party. Watch Dogs si inca ceva. Astea sa ma tina pana mai scad preturile. De obicei nu cumpar jocurile la lansare, fac exceptie de la regula asta foarte rar.
Avand in vedere preturile pentru PS4 si toate noutatile "pozitive" cu care a fost inconjurat, ce va ganditi sa faceti cu PS3-urile voastre ? Eu mi-am luat PS3 prin februarie, si parca ma incearca un sentiment ciudat de dezamagire, mai ales acum cand am vazut pretul la PS4. Ma asteptam sa fie 2200+.
PS3 va sta linistit pe mobila mea, am jocuri pe care le voi pastra, chiar am o lista de completat titluri. Am facut greseala ca mi-am vandut vechile console si jocuri (sega, snes, nes, etc...) si mi-a parut rau. Lasa-le acolo ca nu cer de mancare.
pai mai am ce juca pe el. must play pentru mine anul acesta sunt 4 jocuri (pe langa Killzone). GTA V, Beyond: Two Souls, AC IV si Watch Dogs. de BF, CoD si NFS nu ma mai ating. mai sunt cateva, dar nu m-au convins inca. GTA V si Beyond le voi juca 100% pe PS3. cele de la Ubi, nu stiu, nu m-am decis inca. pentru cei pasionati, pe PS3 va mai fi si GT6. voi mai tine ceva timp si PS3-ul, dar nu foarte mult. cred ca voi face trecerea la PS4 only destul de repede. mie imi e usor pentru ca eu nu colectionez jocuri (doar amintiri).
Killzone: Shadow Fall si Diablo 3, daca apare la lansare (IGN asa spune: Playstation 4 Launch Titles - PlayStation 4 Wiki Guide - IGN). Iar pe langa astea o sa mai fie DriveClub de la PS+ si jocurile free-to-play. Ar trebui sa fie suficiente pentru cateva luni de zile bune. :)
Killzone, Knack si eventual Driveclub (depinde cum se prezinta).
Killzone, Knack si poate Watch Dogs.
Daaa, geniala ideea cu free-to-play la lansare . Chiar daca-ti golesti buzunarele ca sa cumperi consola n-o so tii pe post de bibelou.
Doar bf4 deocamdata
Parca citisem undeva ca vor merge jocurile de ps3 pe ps4. Voi ce știți?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
eMag au redus si ei pretul, de la 1899 la 1799 :)
nu va faceti iluzii prea mari cu pretul asta...suntem in romania..nu exista garantie "de pret"
iata ce scrie la emag
Quote:
Informatiile despre Data lansarii si Pret nu sunt anuntate oficial in Romania. De aceea, pretul poate suferi modificari. Acesta va fi actualizat imediat ce este anuntat oficial.
Cei de la Sony au fost foarte clari cu privire la aspectul asta,PS4 nu va fi backwards compatible.:)
Pana la urma, PS4 va necesita un abonament PS Plus pentru a putea juca online ?