asta cred ca este ca si Mihaita din Berceni , care mananca pana si carne de berberita si se trage cu bemveuri , insa el n-are bani sa treaca strada :)
nu m-as mira ca in final sa nu detina nici unu ps4
Printable View
Mai putin amuzant decat cel cu 3 PS3
In momentul in care intorc PS-ul cu capul in jos sau il misc intr-o anumita pozitie, se aude ceva ca se misca pe partea cu CD Drive-ul. Ma gandesc ca e normal? Inca nu am bagat nici un cd inauntru pentru ca efectiv nu am inca nici un joc decat cele free de la playstation plus, dar ma gandesc ca se aude ceva la mecanismul de citire care trebuie sa se miste si e ceva normal. Poate verifica cineva la PS4 lui? Multumesc.
interesanta e transformarea personajului. atunci vs. acum :) si ca sa fac o comparatie de sezon, arata ca un spiridus contabil in slujba lui Mos Craciun. sau cine stie, poate ii face auditul intern Mosului.
Iata ca lansarea PS4 in Korea aduce lacrimi nu numai gameriilor.
http://img.gawkerassets.com/img/199o.../ku-xlarge.gif
Tonight, a PlayStation Exec Was Moved to Tears
Intrebare . Cu ce dzeu curat zgarieturile fine de pe plasticul glosy ? Se zgarie super repede plasticul asta :(
:scary:
http://youtu.be/ZpOeOA8ULPE
mi-a sosit si mie azi consola e super ,merge f bine ce nu imi place e suprafata lucioasa dar in rest e ok pacat ca nu prea am ce juca
Maine imi soseste fifa si o sa mai am de lucru momentan mai imi fac nervi la resogun si warframe ,URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sa o stapanesti sanatos !
poate ca ar trebui sa stergeti consola cu :
Kleinmann Kleinmann DF-1025 Set spray + carpa microfibra Accesorii TV KLEINMANN DATA-FLASH DF1025 set profesional PREMIUM pentru ingrijire ecrane TV/LCD/PLASMA/LED/LAPTOP: - 250 ml solutie curatat...
ca sa nu se zgarie.
uni am vazut ca au tras partea lucioasa in folie.
Eu ma intreb cand vor renunta "mintile crete" la a mai produce "chestii lucioase", mai ales produse de gaming si care pot fi considerate Hi-Fi si "troneaza" in sufragerie. Si la PS4 e inca frumos, sa vedeti WiiU cum e... Ti-e frica sa si atingi gamepadul sau pro controllerul.
P.S. La mine WiiU a venit zgariat din fabrica... In caz ca asta va face sa va simtiti un pic mai bine :)
Uhm... cum pun pauza la un download? Chiar nu exista optiunea? Voi cum faceti?
Nu poti pune pauza Cata
Well... isn't that just great? :P Ar fi utila optiunea. Poate intr-un update viitor :)
Deci suprafata Lucioasa chiar e ca un magnet ptr praf ( parca se scoate si in viitor poate le schimba) alt minus il are R3L3 de la ds4 merg mai greu apăsate in rest toate bune
Jocurile gratis nu mau impresionat deloc cam tot de ps3 la Rezoluție mai buna .(resogun e funny dar e prea scurt )
Nu am stat să caut, scuze dacă s-a mai pus întrebarea: sunt compatibile căștile acestea cu PS4? Da, am văzut că la specificații este trecut doar PS3, dar poate a apucat cineva să testeze și îmi poate răspunde.
Also, cum e recomandat să fie poziționată consola în timpul funcționării, vertical sau orizontal? Voi cum o țineți?