Excelent! :D
Quote:
The director of seminal shoot 'em ups Ikaruga, Radiant Silvergun and Gradius V, Hiroshi Iuchi, says he's working on a new shooting game called Ubusuna, a downloadable title coming to PlayStation 4.
Printable View
Excelent! :D
Quote:
The director of seminal shoot 'em ups Ikaruga, Radiant Silvergun and Gradius V, Hiroshi Iuchi, says he's working on a new shooting game called Ubusuna, a downloadable title coming to PlayStation 4.
Sa o stapaniti sanatosi!!Va astept sa dati add la PSN.
Cat despre jocuri, ce sa zic, si pe mine inca ma uimesc anumite detalii, de abea astept sa vad ce pot jocuri ca U4 sau The Order.
Pana atunci avem Ac4, Bf4, o sa apara si Unity, GTA 5, Destiny etc...numa bani sa avem:D
http://www.gamepur.com/news/15857-no...ouncement.html
Quote:
Sad news for Playstation 4 owners, the update from Blogcast crew that Playstation 4 firmware 2.0 will come with "Themes Support" has been confirmed to be "Mistake".
party breaker :))
Urât.
Si totusi cand iese update-u asta?:-/
Salut băieți,
Ați găsit o soluție pentru mufa cablului de alimentare?
E extrem de prost gândită, intră și iese foarte foarte greu.
Nod în papura
Salut ! pe ce imi recomandati sa imi fac cont de ps+, si de unde pot cumpara si eu PS+ card? Ms anticipat
cata eu mi l-am cumparat din altex.. dar il poti cumpara codul si de pe site-uri..
Eu lucrez intr-un oras, iar in weekend merg in orasul de bastina. Asadar transport consola de fiecare data, fiind nevoit sa scot cablurile. Am mai intalnit mufa aceasta la radiouri de exemple, insa acolo intra si iesea mult mai usor, nu stiu de ce merge asa greu la PS4.
Probabil in timp se va mai lasa si va deveni mai maleabila.
Parerea mea e ca: tot plimband-o, tragand de cabluri, o s-o descentrezi.
Nu cred ca e facuta cu ideea de a transporta-o tot timpul ca si un laptop...
That mother...
deci asa sta treaba, astia cu ps4 suntem " those who are ignorant or intolerant of awesome things"
pai , bre' monk' , lasa bre driveclub-ul in pace, nu mai fi si tu peasant ! =))
Cred ca se referea la mufa de alimentare :).