Mie nu mi-a mers nimic digital cat a fost PSN UK down.
Printable View
Mie nu mi-a mers nimic digital cat a fost PSN UK down.
Intra de pe PC pe site-ul www.store.sonyentertainmentnetwork.com. Acolo te duci la profil și îți apar toate consolele care sunt activate. Se poate dezactiva de pe PC (o data la 6 luni) tot ce ai înregistrat
Am incercat sa o dezactivez din contul meu insa se pare ca nu merge. "You can only deactivate a Ps4 system directly from the system itself".
Dupa ce apas deactivate imi sunt presentati pasii de dezactivare din meniul consolei. Nice.
LE: Merge pana la urma daca te duci la Account - Media and Devices si selectezi Deactivate All.
pai se stia de mult ca nu mai mege gamesharingul ca pe ps3, pai si mi se pare si normal sincer, fata de producatori.
Salut baieti.As dori sa cumpar o consola ps4 si va intreb pe voi:credeti ca merita s-o cumpar acum(am vazut oferta de la orange) sau sa astept pana in colo de Black Friday,Craciun? ma gandesc ca va fi o reducere mai favorabila...sau nu. :-?
o reducere mai mare decat atat greu de crezut sincer
Mai buna ca cele de la Orange nu cred ca o sa fie. Presimt ca de "black friday" o sa ajunga pe la 1400-1500 dar nu poti fi sigur ce stoc va fi si daca vei prinde atunci (vezi cum au fucntionat mai toate site-urile in ultimii ani la acele promotii).
Dar cine stie ce va fi atunci, nu putem sti ce vor face cu siguranta.
La Orange garanția e oferită de cine? La EMAG, Altex e oferită de Sony? Sau cel puțin asa sper eu :)
Nu, fiecare magazin ofera propria garantie dar serviceul este acoperit de servskills atat la orange cat si la altex si emag. Garantia e pe doi ani si sunt foarte ok oamenii
Trebuie sa urmaresti stocul ca apare si dispare. https://www.orange.ro/magazin-online...sola-ps4-500gb
Imi explica si mie cineva de ce naiba sunt asa scumpe jocurile pe UK fata de US?!
pentru ca ORICE produs in USA e mai ieftin . Sa vezi la masini cum este .. sunt diferente si de 20.000 de euro la acelasi model si dotari .
este vorba ca in SUA concurenta este foarte mare , si faptul ca e o piata unde se vinde f mult , majoritatea vand la volum mare si de aia lasa pretul minim .
ca sa iti explic mecanismele intregi trebuie sa te licentiez in economie :)) si e totusi un forum de PS .
Pentru ca au un vta, tva lor, de 6%
Vroiam sa dau preorder la destiny digital guardian edition si mi s-a parut mult 85 de lire. No cand vad ca pe US e $90, sa-mi pice falca, nu ma asteptam la diferente asa mari.
sunt perfect de acord cu tine . la chestiile ieftine nu e asa mare diferenta - europa - USA .
dar la chestiile scumpe - haine parfumuri console masini .. diferentele de pret USA - EU sunt f mari de multe ori . ai perfecta dreptate