Poate sa faca asta si din browser de pe PC, nu vad de ce ar conta primary/secondary aici. Dar nu cred ca asta ar fi o mare problema.
Poate stie cineva concret despre asta.
Printable View
Poate sa faca asta si din browser de pe PC, nu vad de ce ar conta primary/secondary aici. Dar nu cred ca asta ar fi o mare problema.
Poate stie cineva concret despre asta.
Jocurile merg cumparate chiar daca contul este setat ca secundar. Inclusiv merg cumparate din browser de pe PC.
Folosesc share impreuna cu un prieten de cand mi-am cumparat consola si treaba sta cam in felul urmator.
Contul lui principal este setat ca primar la mine pe consola, iar contul meu principal la el.(In cazul asta eu am acces la toate jocurile lui indiferent de contul cu care ma loghez, iar la jocurile mele am acces doar cand sunt logat pe contul meu principal). Indiferent daca adaug eu in joc in librarie sau el, se poate instala in orice moment si pe consola cealalta.
PS+ avem amandoi activat, dar a fost o perioada in care doar el avea PS+. Cand avea doar el PS+, eu beneficiam pe consola mea de PS+ pentru toate conturile cu care ma logam, in timp ce el avea acces la PS+ doar daca se loga cu contul principal
LE: In situatia ta, cand doar el va avea PS+, singurul dezavantaj il va avea el pentru ca va trebui sa fie logat doar pe contul respectiv pentru a beneficia de PS+. Si nu va putea sa joace offline jocurile pe care le are el pe cont.
Pai nu prea inteleg...de ce sa aibe EL dezavantaj, daca el are PS+... Adica, e normal, ca el sta doar pe contul ala, ca e al lui. Asa o sa aibe mereu PS+ ?
Ce intelegeti prin "sa joace offline" ? Daca nu are internet, nu le poate juca ? Sau cum e cazul la Far Cry 4 (spre exemplu), unde ai de ales daca sa joci Online sau Offline, dar salvarile se sincronizeaza oricum, chiar daca joci offline ?
Daca joaca offline, fara net, implicit neconectat la psn, nu va avea facilitatile de plus si jocurile primite prin plus sau cumparate digital pentru ca are contul secundar. Tu in schimb nu ai problema asta. Acesta e dezavantajul lui.
Prin offline ma refeream sa nu fie conectat la internet.
In cazul in care el sa zicem are doua conturi(unu de UK si unu de US de exemplu) nu va befeficia de PS+ decat pe cel pe care il are activat. Tu spre deosebire de el, avand contul lui cu PS+ activat ca primar la tine pe consola, poti sa folosesti PS+ pe orice cont doresti. Daca el are doar un singur cont pe care il foloseste atunci nu mai e niciun dezavantaj.
El are pe RO si probabil imi voi face si eu unu pe RO si gata :)
Ms mult de raspunsuri. O sa vb si cu el toate chestiile astea si daca e totu ok, mi-l iau :)
Am si eu o intrebare. O sa imi expire PS Plus de UK in curand si as dori sa trec pe US sau RO. Daca trec sa zicem pe US, o sa re-downloadez Valiant Hearts. Eu am jucat pana acum VH pe contul de US pe care urmeaza sa-mi iau Plus. Se vor pastra salvarile la joc avand in vedere ca trec de pe o zona pe alta? UK to US.
Nu se păstrează.
eu am facut in felul urmator am conturi pe ro us si uk( ps+) i-am dat conturile de uk si us unui prieten (unde sunt jocurile digitale cumparate ) si se joaca fara probleme orice joc dar pe conturile mele unde a fost cumparat iar eu ma joc pe orice cont orice joc fara probleme (dar majoritatea pe ro ca sa nu ma dea afara cand intra el )
Exista vreun site (gen xbox.com) unde sa te poti loga, sa vezi detalii despre cont, sa-ti faci cont daca nu ai, samd ?
Am incercat playstation.com (si nu stiu de ce, dar tine el neaparat sa ma bage pe ro.playstation.com desi in mod clar nu vreau asta) si nu am vazut nicaieri optiunea de logare.
Ceva de genul acesta : https://store.sonyentertainmentnetwo...ystation-store ?
Uitati aici site de incredere, cateodata ti-l da si pe loc ;) http://cardscodes.com/Sony_Playstati...n_USA-137.html are si pt uk(linku e pt us, dar cauti tu acolo) iesi cel mai bine daca platesti in euro
Eu zic sa faci invers daca iei PS4. Avand in vedere ca jocurile multiplatform au rulat cel putin pana acum la o rezolutie mai mare pe PS4, cred ca e alegerea mai buna daca ai ambele console. In curand se lanseaza Wicher 3 care va rula pe One la o rezolutie inferioara celei de PS4. Seems logic to me :)
Nu dau 2 bani pe rezolutia la care ruleaza, cat timp jocul arata cum l-au prezentat si nu scade sub 20fps-uri.
Cat de facut invers, am vazut ca PS+-u pe 1 an e mai scump ca Live Gold-ul pe 1 an, ceea ce mi se pare incredibil de dubios, avand in vedere calitatea Gold-ului.
Inca stau in dubii si ma consult cu toata lumea si mai ales cu prietenul care m-ar ajuta cu share-ul, dar tot inclin spre NU din mult prea multe motive.
Cred ca as turba sa vad ca dupa 1-2-3 luni de la achizitie, incepe sa mi se decojeasca manetele de pe controller sau mai stiu yo ce alte probleme de genu asta, care la Xbox One nu exista.
Momentan mai astept...
bai , nu te lua de maneta de la ps4, am agresat-o de i-au iesit ochii, am dat cu ea de mai multe ori prin BF4..merge inca perfect dupa 1 an si ceva de teroare(doar in bf4 are 900 de ore), da , i-am pus cauciucuri d-alea din altex la stickuri
la xbox 360 mi-a cedat maneta in 8 luni , si nu jucam shootere cu nervi , online.
Si eu am cauciucurile alea si am grip mai bun pe stickuri. Ma rog, nu e neaparat o solutie eleganta, dar in cazul meu cele folosite de mine au o textura mai ok decat cea a stickurilor. Chiar nu cred ca e o problema asta pana la urma, citisem ca s-a rezolvat dupa primele batchuri. PS+ il poti gasi mai ieftin pe diverse site-uri, eu am luat 1 an cu 40EUR. Pe Gold ultima data am platit 50EUR. Nu vad cum e mai ieftin.