Eu ma gandesc serios la unu de 4 tera si tu zici de 1 tera jumate? :D
trebuie sa recunoastem ..e cea mai buna veste de cand s-a lansat PS 4
Printable View
Eu ma gandesc serios la unu de 4 tera si tu zici de 1 tera jumate? :D
trebuie sa recunoastem ..e cea mai buna veste de cand s-a lansat PS 4
Ps4 suporta FAT32, dar și exFAT, așa ca nu văd unde ar fi problema cu filmele tale? Poți să pui filme mai mari de 4GB fără probleme, dacă HDD este formatat in exFAT și dacă formatul filmului este suportat desigur.
Problema e alta, dacă se întâmpla ca la Xbox, unde trebuie sa alegi cum folosești HDD extern, ori pentru jocuri, ori pentru media, nu poți pentru amândouă, nu exista un sistem de partiționare ca la sistemele de operare cu care suntem obișnuiți.
Sent from my iPhone using Tapatalk
NTFS merge doar pe Windows și produse de la Microsoft. Orice alt device are exFAT sau FAT32.
Din moment ce hdd il folosești doar pentru PS4, nu înțeleg unde e inconvenienta? ExFAT este văzut de orice sistem de operare, dacă de asta îți era teama.
UM mai am ce sa fac?
Posibil șters cu ce nu trebuie, habar n-am ce anume.
Attachment 275338
Cu ce naiba l-ai sters? Arata intr-un mare fel.
Sent from my iPad using Tapatalk
acolo era partea glossy?
a curatat cineva cu spirt?
Partea din spate, la mine nu e glossy. Soția l-a șters cu spirit sigur, era plin de praf in casa de la renovare, nu o scăpat nici el. De la spirt e?
Prafu ala de la renovare e cel mai nenorocit. Trebuia intai aspirat si dupa sters cu o carpa putin umeda. Nu cred ca mai ai ce sa-i faci, e zgariat zici ai dat cu smilgher.😕
Na... asta e, bine ca nu se vede cum e pus. Ii caut ceva skin.
Attachment 275339
de la spirt e, mobila si electronicele nu se spala cu alcool pur.
a facut si mama o data asta, a lasat dita mai pata, se uita tata la ea....
Praful il stergi foarte usor cu o carpa microfibra gen asta (fara a vrea sa fac reclama cumva astora). Tot asa ceva folosesc si pentru TV. Arata ca nou.
Consola si controller-ele le sterg cu servetele de ochelari E-Boda si o carpita primita la TV (cum e cea pentru ochelari).
Folosesc de 1 an si 8 luni si nu am intampinat nicio problema.
Ceva de genu https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.n...69&oe=59456EC1(aici sunt 2,5t)
Stie cineva cat dureaza mantenace-ul la ps?
Probabil ca nu e maintenance, cel mai sigur a căzut psn-ul.
Da, acum imi merge :)
La mine tot down :(
PS: gata, acum merge
Psn maintanace..