:memetroll:
http://i3.kym-cdn.com/photos/images/...49/148/f29.gif
Printable View
Merci de info.
Raspunsuri de complezenta/"poate candva, cumva" ca intotdeauna cand sunt contactati.
Insa asa cum s-a reusit in Bulgaria(BULGARIA!), cu siguranta se poate si in Romania. Sa fim seriosi, nu sunt ei mai cu mot cand vine vorba de legislatie.
Om trai si om vedea. :)
Eu salut multiplayer contra cost. Asa este si normal cand ai servicii de calitate. Sa fim seriosi generatia trecuta PSN s-a miscat greoi si in store si la trofee, doar in joc mergea ok.
Ce n-am inteles eu, jocurile de PS3 sunt compatibile cu noua consola?
asta a fost Sony E3 Troll Conference :))
pana si melodia pe care intra Jack Tretton pe scena era asa..
http://www.youtube.com/watch?v=eu-xFvLaE68
Nu vor fi compatibile. Ai AICI toate detaliile in legatura cu PS4.
---------- Post added 11-06-2013 at 03:09 PM ----------
Mai toata dimineata am ascultat melodia.
Pe youtube a devenit un fel de victory anthem pentru PS4. :)
100$ kinectu? poate la piata, ca la productie cred ca undeva la 20$ ...ok am redus deficitul cu 20 mil $, raman 80 mil. - Nu e pierdere?
Plus ca ce inseamna la tine PS4 chel ? sau faci ca aia "Mi-am luat Audi A8 dar e chel" ...de ce e chel? pai mai sunt unele cu trapa si al meu n'are ;)
Din considerente de PS+ mandatory subscription am facut comparativul de PnL, asa ca ce legatura au veniturile alea cu profitul si pierderile din vanzari? ai pierdut sirul ideii ;)
Si mai cititi si regulamentul....
18. Nu folositi functia "Reply With Quote" pentru a raspunde unui mesaj imediat anterior, exceptie facandu-se atunci cand selectati in Quote doar o anumite parte din mesajul anterior.
PS4 Comes With a 500 GB HDD, HDMI Cable, Headset… Camera Sold Seperately | Side Mission | GameTrailers
O mica informatie despre cum va fi vandut PS4 si accesorile ce vor sosi odata cu el.
PS4 chel inseamna consola plus controller. Xbox One va veni cu Kinect, ceea ce se justifica diferenta de 100 dolari/euro/lire sterline. Ar fi interesant de aflat cat ar costa Xbox One fara Kinect. Nu am inteles ce pierdere o sa aiba Sony cu PS4. Pierdere = venituri - cheltuieli, rezultat negativ. Atata timp cat rezultatul e pozitiv, Sony e pe profit. Poti spune doar ca MS va avea profit mai mare ca Sony, ci nu ca Sony va fi pe pierdere. Puteai sa faci aceasta comparatie daca Xbox One ar fi venit fara Kinect la pachet si sa zici ca MS va avea incasari mai mari ca Sony.
---------- Post added 11-06-2013 at 03:42 PM ----------
http://www.scei.co.jp/corporate/rele.../130611a_e.pdf
Oricum... ps4 muuult mai > xbox one... si sony o ridiculizat ms B-)
acum se justifica kinect-ul?
Consider ca firmele au oferit destule detalii incat fiecare sa ia o decizie corecta pt. bugetul si dorintele lui. Fiecare consola are plusuri si minusuri... si in ochii fiecaruia o anumita consola a castigat.
Avem doua console, care de data aceasta difera destul de mult. Eu zic ca ar trebui ca lumea sa se concentreze pe consola care i se pare mai buna pt. EL, nu pt. "lume".
Fie ca vrem Xbox One, fie ca vrem PS4, tot gameri suntem si ar trebui sa ne intereseze jocurile, nu? Restul nu stiu cat de mult conteaza.
O veste excelenta pentru cei cu conturi PSN de Romania: One PlayStation Plus Account on PS4 Will Allow Other Accounts to Play Online on Same Console
Daca nu primim Store, macar putem juca asa. =D>Quote:
The most disappointing reveal of Sony’s E3 was that you’ll have to subscribe to PlayStation Plus to play online on PS4, but now we can confirm that at least you only have to have one subscriber on your PS4 for everyone to play online.
If you share your console and have multiple accounts, each one will not have to subscribe to play online, Shuhei Yoshida confirmed on Twitter. Just one account must subscribe.
Of course, the news is still annoying for those that don’t want to pay to simply play online, but it’s better than what it could have been.
Asa da! Problem solved :)
---------- Post added 11-06-2013 at 03:55 PM ----------
Si cum spunea si Grey mai devreme... e foarte ciudat faptul ca vorbiti extrem de mult de razboiul dintre console, insa despre cel mai important lucru (jocurile), vad foarte putin. De exp. eu as vrea sa stiu pentru ce joc, sau jocuri (din ce ati vazut la conferinta) v-ati cumpara neaparat consola (in cazul de fata PS4)?
La naiba ce bine arata Ryse :drool: my kind of game and time.Sper sa fie si pe pc dupa ceva vreme desi slabe sperante curand.Daca ..scuze..Cand o sa cumpar ps4 mi-ar placea si un psvita la bundle.Mad max mi-a starnit interesul fiind fan al seriei.
Killzone Shadow Fall si urmatoarele jocuri de la Sony Santa Monica, N.D. si P.D. care stiu ca vor veni la un moment dat. In plus imi place mai mult gamepadul de la Play Station, chiar daca la majoritatea le place mai mult cel de Xbox, eu m-am inteles tot timpul mai bine cu DS3, si de asemenea pretul mai mic al consolei pt mine e destul de important.