Inca unul KZMP #3. Misto functia de share, optiuni de preview, trim si upload, totul intuitiv si rapid.
Printable View
Inca unul KZMP #3. Misto functia de share, optiuni de preview, trim si upload, totul intuitiv si rapid.
Eu as vrea sa stiu cum fac counter la melee :). De cateva ori, in toiul asasinarii, am reusit cumva sa scap si sa-l omor eu. Pe ce am pasat dracu stie :D
LE:
chesterb - nu am facut tutorialul. de campanie nu m-am atins
Tutorialul nu te-a ajutat?
Vaga, Renegade, Koba, Toma, Bubli war tonight? Nu stiu ce tot faceti acolo!!! :sniper::gun:
Nota 7 si de la mine in misiunea 9 are un popup super aiurea ( texturile de pe podea ) se vede ca a fost grabita lansarea .
Hai sa stabilim in jur de ora 22 daca sunteti disponibili, eu nu am cum inainte. Ar fi tare sa incercam niste warzones.
Intru si eu pe la 22.30.
Datorita problemelor tehnice ale PS4 nu am chat dar sunt prezent la 22
Din cauza
Suntem curioşi [-O<
Din cauza faptului ca nu exista inca upgrade de sistem la ps4 sa suporte castile de ps3( castile care le folosesc nu au microfon ca cele de ps3) iar la ora 22 sunt fortat sa respect programul de liniste .
Cred ca ies si eu la datorie in seara asta, se pot crea meciuri parolate sa jucam doar noi intre noi? Sincer nu prea m-am uitat pana acuma, intram la classic warzone si cam atat.
Eu cred ca ar trebui sa fim cel putin 10 pentru a putea face meciuri intre noi. Altfel ne plictisim cautandu-ne pe harti. Dar ma indoiesc ca ne vom strange atatia.
Iar in legatura cu meciurile private, da, se poate pune parola la server dar nu mai sunt contorizate statisticile. Dar avand in vedere ca majoritatea jucatorilor intra pe Warzoneurile promovate, putem lasa serverul public si nu cred ca vom fi deranjati prea tare de straini. Asta atunci cand ne vom strange mai multi. :)
Am iesit ca m-au enervat la culme aia in deathmatch, ma omorau prea usor, zici ca aveau ceva super powered guns. Nu mai am rabdare, imi pierd nervii prea usor online.
Am jucat si eu ieri seara dar offline, cu boti pe easy ca sa nu ma fac de rusine in fata oamenilor si.... m-am facut de rusine in fata botilor.... :facepalm: I'm too old for this ****.