Si sa nu uitam de suicide cu grenada...
http://stream1.gifsoup.com/view/1832...ade-fail-o.gif
Printable View
Si sa nu uitam de suicide cu grenada...
http://stream1.gifsoup.com/view/1832...ade-fail-o.gif
Misiunea 6 din Killzone mi s-a parut ft tare. Tocmai cand ma plictisisem de joc, pe la jumatatea campaniei, i-am mai dat aseara o sansa si am ramas ft surprins.
Si sa nu uitam de caderea spectaculoasa in apa :)
Am descărcat aseră trial, eram curios de multiplayer, but ⬇
Care-i ideea? Nu trebuia să fie free to play pe parcursul a două zile?
de pe 28 decembrie parca e free
http://www.polygon.com/2013/12/19/52...e-next-weekend
Da, ai dreptate, am înțeles eu greșit %%
S-a lansat patchul 1.07: Killzone Shadow Fall v1.07 Patch Is Out!
+ Introducerea Extended Warzone (toata hartile, toate modurile de joc, 24 de playeri si auto-forfeit on): Killzone Shadow FallQuote:
- Team-Based Voice Chat
Probably the most requested feature of all, team-based in-game voice chat has arrived for Killzone Shadow Fall. The voice chat system will detect if you’re speaking and start broadcasting automatically, no button presses necessary. You can choose to have the voice chat broadcasts play through your controller/headset, or play them through your TV/speakers. In addition, you have the ability to mute individual players or all voice chat broadcasts, and you can turn the voice chat system on or off in your Custom Warzones.- Color Blind Support
Killzone Shadow Fall multiplayer now offers better support for players with color vision impairments. To activate color blind support, go to the Display section in the Options menu and choose from one of three settings.- Expanded Personalization Options
Patch 1.07 paves the way for further personalization of your multiplayer character – not just through automata skins and spotlight moves, but also through custom Voice Packs, which will be available from the PlayStation Store soon.- HUD/Radar Improvements
By popular demand, we’ve made the objective icon slightly larger and changed the image so that it becomes more visible to players. In multiplayer, party members are now shown in blue on the radar, and base camp turret locations are now indicated on the radar by icons.
=D>
Si o sesiune de Q&A cu Steven ter Heide:
http://www.youtube.com/watch?v=3SLKZxrLkz0
sa vina report-urile si ban-urile pentru rusii betzi care imi vor urla in ureche!! :))
Acum 2-3 zile am inceput sa m joc online la greu.Insa se pare ca un bug deja mi-a aparut.La StA4 Stova cu Holo attachment (si zoom) nu-mi mai inregistreaza kills-urile la progress pentru ACOG (ramane la 14)...nici macar cel cu headshot :((
S-a mai lovit cineva de un bug asemanator?
Trebuie sa faci kills prin holo sight (L2 apasat) la fel si cel cu headshot.
Stiu...am mentionat deja ca asa am facut si nu mi le inregistreaza la stova :((
---------- Post added 28-12-2013 at 07:56 ----------
Well,se pare ca este un glitch.Daca aveto missile atadat atunci scoateti-l,ca altfel un inregistreaza kills-urile...
Sta4 stove glitched - PS3Trophies.org
Kamarazi, iesim si noi din hibernare diseara umpic asa? Toma joaca cu L1/R1 in loc de trigere si vrea sa ne arate niste smecherii. =))
Bine mah. Intru pe la 10 si eu.
bine mah te voi astepta
Mai bune-s R1 si L1 pt aim and fire decat triggerele alea cu cursa lunga. Toate shooterele de PS4 ar trebuii sa aibe in meniu functia sa schimbi R2 cu R1 si L2 cu L1. Dupa 7 ani de jucat shootere cu butoanele clasice vin astia si imi da peste cap configuratia cu care is obisnuit.
Bine ca pana acum doar BF4 nu are in meniu optiunea de alegere pt schema de butoane clasica, pe forum la Dice sunt sute de useri care se plang de triggere, deci nu-s singu ce le uraste, mda nu am avut sexbox.
Pe la 23 intru si eu daca sunteti mai multi adunati de pe forum online.
Scuze pentru aseara. Am iesit fara sa spun noapte buna dar murise controlerul si se trezise si copilu.
oricum ai fost o catastrofa, am iesit de 432.458 de ori din joc pentru tine. Noapte buna!
Sper sa intrati des si dupa 29.01 pt ca apare carne de tun proaspata. Am inteles ca nu prea il joaca lumea. Sper ca de la carcotasi :)
Te poti baza pe mine caine. Eu il voi juca mult timp de acum inainte. L-as juca mai des, dar nu prea am cu cine si ma cam plictisesc de unul singur. Sper ca o data cu lansarea din Romania sa creasca numarul de playeri de pe forum. Sa putem sa ne strangem mai multi in fiecare seara, ca in vremurile bune. :)