Sterge salvarea, dezinstaleaza jocul si incepe de la 0. Atentie!!! Iti recomand sa stergi si salvarea din cloud daca iti este activata optiunea.
Printable View
Sterge salvarea, dezinstaleaza jocul si incepe de la 0. Atentie!!! Iti recomand sa stergi si salvarea din cloud daca iti este activata optiunea.
Rasko e cu noi, pe programu' doi :)
Renegade124 a lipsit aseara din trupa, a vazut el ca tot luam bataie :))) si-a plecat la warframe.. huo Faxiu :P cu hammerele lui
Mie unul aseara mi-a mers ingrozitor. Lag foarte mare de cel putin o secunda. E prima oara cand patesc asa ceva. Probabil din cauza ca juca Rasko cu noi si Toma avea voce.
mie mi-a mers bine, cand a dat Rasko invitatiile au fost probleme (la el,cred,cu netu' ) , dar a mers bine chiar si atunci in cazul meu
am impresia ca cel care face invitatiile trebuie sa aibe netu' bun, atfel se mai intampla minuni
Sigur terminatul ala de Rasko nu are net bun.:zoid:
Rasko trebuie sa dea la manivela pt fiecare mbps.
^
:sucks::flash::evilf::violent:
de fapt Rasko este prea rapid pt netul existent :P
https://dragonartz.files.wordpress.c...D495%26h%3D371
Dupa fix 150 de ore am reusit in sfarsit sa upgradez toate abilitatiile din multiplayer. Fara boosting, totul facut pe bune. Feels good! :rulez:
Unde pot vedea cat timp am jucat MP? Am tot cautat, da' nu gasesc nicicum
In joc nu gasesti informatia asta, insa o poti afla in profilul de pe site: Killzone Shadow Fall. 16 ore si 33 de minute in cazul tau.
Eu parcă aveam o zi și ceva. În 3 luni de jucat. Să nu mai aud că mi-a luat nu știu cât... ^_^
nu stiu de ce nu joaca lumea KZ SF caci este mult mai fluid decat BF4 , intradevar , este altceva, dar mi se pare mai ok pe partea de stabilitate sistem/grafica/fluiditate
E un shooter SF, nu toată lumea e fan. Mulți fani WW2 si modern warfare.
Joaca cineva de pe aici multiplayer KZ Shadow...?
PSN id: bogdan1101
id moldo_007
Free Multiplayer Access Week
Quote:
To celebrate the imminent release of our first Free Map DLC on March 4th, we are making the acclaimed KILLZONE SHADOW FALL multiplayer available for FREE to all Playstation® 4 players for a week, starting 4th of March 5AM PST. Best of all, you will not require PS PLUS to play the Free Access client this week!*