de aceea e ELITE
Printable View
de aceea e ELITE
Practic ala e un challenge diferit pentru fiecare level de dupa 60, un end-game activity. E foarte ok, iti da ceva de facut.
Renault R.S 01 la level 66. Pentru LaFerrari trebuie level 6 la Ferrari owners club driver accolade. :)
Stie careva cand apar noile DLC-uri?
Btw, am facut si eu platina. Frumos joc dar foarte frustrant pe unele alocuri. Prea multa ploaie! Exagerat de multa.
Mai am 2 trofee si fac platina la Bikes. Asteptam si DriveClub Rally, cine stie. :)
Salutare. Cam cat de greu e sa gasesti un lobby de 5 oameni in Bikes? Vreau sa fac trofeul cu Save Replay, si vreau sa stiu la ce sa ma astept.
---------- Post added 08-02-2016 at 12:24 ----------
Am nevoie de ajutor cu I'll Save That for Later in Bikes. Am nevoie de 5 oameni voinici sa ajute. PSN ID : FaLLeN_717
Nu o sa gasesti. De cateva zile nu e nimeni in MP la Bikes ori spune ca nu sunt challenge-uri.
Ti-am dat add.
Acum merge insa greu gasesc 6 oameni. Ori nu ajung pe minim 3 :/
his update brings 6 new "Scotland - Old Town" tracks to the game for free, along with Hardcore handling, new Elite, Driver & Club Levels & many more improvements based on your feedback.
Yay, GSX-R!!!
In alta ordine de ideei, mi-e scarba de multiplayerul si oamenii jegosi care ies cand au chef. Ieri am stat 2 ore din care am reusit sa fac o cursa cap-coada.
Mereu sunt cate 5 maxim, 4 ies cand vad ca nu sunt in stare sa fie primi. Ma scoate afara random din cursa sau lobby...
Patchul a iesit chiar acum. Mi se pare ciudat insa ca DLC-ul No Limits este pus la DC Bikes desi e DLC de masini (la lista de trofee)
Ai incercat ha'core moud ala? Astept pareri.
Inca nu am incercat. Il incerc si o sa revin.
probabil e un bug
Nu e un bug. Trebuia sa fie pus la Driveclub nu la Bikes. Cine stie ce si cum, o sa vedem.
Cat despre Hardcore mode...e brutal fratiilor. Apas frana pana pot si tot nu ia curba cum trebuie, trebuie schimbata treapta. Masina aluneca la cea mai mica intoarcere, parca ai conduce un tanc :))
EDIT : Daca atingi ceva cu masina sau motorcicleta, nu va prinde viteza, doar dupa un timp.
Te obliga modul sa joci cu cutie manuala?
Nu te obliga insa te penalizeaza pentru tamponarea parapetului cu limitarea vitezei, chiar daca tu mergi cu viteza a doua si schimbi in a treia (automat, dar cu butonul triunghi), tot nu te lasa sa prinzi viteza, doar dupa vreo 3-4 secunde.
Mie imi place hardcore mode-ul. Parca joc mai atent de unde si precizie mai buna. Faza cu frana e geniala, nu te lasa ca sa intri in slide in timp ce faci curba. Reusesc sa controlez One:1-ul cu viteze mai mari in curbe.
Acuma daca accelerez ca berbecu la iesirea din curba incep sa fac piruete. Imi aduce aminte de Forza 4 unde era mai usor de jucat fara assists.
Au atins limita la trofee pentru Driveclub, de aceea au pus noul DLC la Bikes...seems kinda weird :S
https://mobile.twitter.com/Rushy33/s...34652766556160
https://mobile.twitter.com/Rushy33/s...33533310263296