Nu e tipic romanesc, e business. Preturi in functie de cerere.
Nu e tipic romanesc, e business. Preturi in functie de cerere.
Amazon e firma aia serioasa care ti-a anulat comanda, nu?
Si GtaV a costat 300RON :-?? deci da
A mai primit cineva sms de la curier dintre cei ce au comandat de pe gamestore.hu?
Nu mi-a anulat amazon-ul nicio comanda. Mi-au amanat-o pt. ca pe cei de la Sony i-a durut la basca sa faca o estimare si sa produca mai multe console. Si nici macar vina lor nu e, cat a "firmelor serioase" romanesti precum eMag si Flanco unde aveam preorder cu multe luni inainte si ma bazam pe ei. Iar cand ne-au dat lovitura a fost prea tarziu...
Pai da, la aceiasi "business smart guys" care au facut bisnita. Amazon & Co nu a marit niciodata pretul la GTA V. Si in plus toti cei care am avut preorder l-am primit la timp, la pretul corect. Ceea ce nu e cazul la PS4.
Sol1d are dreptate in privinta GTA5-ului, foarte multe magazine i-au marit pretul initial dupa cateva zile cand au observat cerinta uriasa, chiar si la noi un anumit magazin care se lauda cu cele mai bune preturi national a facut asa. Daca "estem" prosti si cumparam oricum, ce sa facem? :>
Am primit consola de la unguri. A fost adusa prin Cargus. La pretul vechi.
Cel putin sper ca e ps4 in cutie. Ca am plecat sa mananc acum haha.
Cand ai facut comnanda?
...si iti mai arde de mancare?
Comanda am facut-o vineri pe la pranz.
Pai eram la masa cand m-a sunat curierul, si m-am deplasat 1 minut.
Si cand ti-au trimis-o? Cand ai primit mail?
M-au sunat cei de la 4games sa merg sa ridic consola din Mall. Revin cu feedback dupa ce o instalez. :x
accesorii la 4games au incepand de joi (cel putin asa mi-au zis mie). Si anume cand am intrebat de accesorii am intrebat doar de gamepad-uri suplimentare (presupun ca au sa aduca si celelalte chestii suplimentare pentru PS4, ca au cerere mare acum si is cam singurii din RO care au consola => umfla putin preturile sa profite de moment)
Comanda am facut-o vineri la pranz, mail de la TCE ca a fost trimisa l-am primit vineri seara, ieri (luni) am primit SMS ca va fi livrata azi, iar azi la 1:30pm am primit-o prin Cargus.
Cutia nu era sigilata, nici nu stiu daca trebuia sa fie sau nu. In cutie totul intact oricum. Pe langa asta, am gasit garantia si jocul NFS. Total de plata: 2547 lei.
La mine la gamestore.hu inca imi arata procesare,am primit nu stiu ce prostie de email ieri insa fara tracking number/awb , ce mama naibii se incurca astia si nu trimit la toti la fel ma dispera .
Cei ce v-ati cumparat consola de la vecinii nostri din Ungaria , aveti si acel PS+ 30 Days trial ?
In primul rand, e vorba de 2 saptamani pentru Europa. Scrie pe cutia consolei sa intri pe un site si primesti moca trial 2 saptamani. Asta daca nu ai deja PS+. Deci nu se adauga 2 saptamani la ce ai existent. Eu de exemplu am pana in martie sau aprilie, deci nu primesc nimic.