-
1 Attachment(s)
PS4 - Twitch Profiles
Una dintre aditiile cele mai importante si laudate la consolele next-gen e posibilitatea de a face streaming live pe twitch (deocamdata doar PS4).
Din pacate inca nu am posibilitatea de a cumpara un PS4, dar imi place sa urmareasc pe twitch ce se joaca direct din consola. Reusesc destul de greu sa gasesc streameri din Romania cu ps4.
Propun sa facem aici o colectie de Profile de Twitch, de unde sa putem selectiona ceva de vazut live.
Hai va rog cat mai multi.
PS4 Twitch Channels:
namelessf3ar - Twitch
trefla0874 - Twitch
renegade124 - Twitch
einherjar793ad - Twitch
psycho_sin_nombre - Twitch
chesterb00 - Twitch
florinhatmanu - Twitch
livedreamplay - Twitch
storm781 - Twitch
mihailiveuk - Twitch
skat137321 - Twitch
gamaganda - Twitch
gvingi1976 - Twitch
baciu91 - Twitch
TheEvilHarkonnen - Twitch
diablqapb - Twitch
toghy23 - Twitch
poisonremedy - Twitch
fieldadmiral - Twitch
-
-
ReNeGaDe124 - Twitch
Insa nu prea am streamat de pe PS4 pentru ca este destul de slaba calitatea si nici nu se salveaza inregistrarea in arhiva pentru a o exporta pe YouTube. De asemenea, in timp ce streamez nu pot folosi din nou butonul de Share pentru a salva clipuri pe hard-disk la calitate mai buna.
-
-
-
-
Sincer din ce am vazut calitatea streamingului este suficient de buna; e ca si cum as juca pe ps3 acelasi joc :p
Nu inteleg de ce nu se inregistreaza in arhiva totusi pe twitch. Probabil din cauza afluxului masiv de streameri de pe ps4.
-
Este doar un bonus la PS4 , evident ca nu se compara cu ceva profesional gen elgato.
-
Hop și eu. Probabil voi face stream destul de rar, dar apăsați totuși butonul ăla de abonare :D
FlorinHatmanu - Twitch
-
livedreamplay - Twitch
O sa dau broadcast maine probabil, ori la AC4 ori la FIFA14, dar nu am microfon/camera.
-
-
-
-
Twitch
saptamana asta o sa fac ceva streaming din LEGO Movie Videogame (mai pe seara)
-
A inceput nebunia si de partea noastra :)
-
Mai face cineva streaming? Renegade si OEE, v-am dat follow :)
-
Imi place ideea, dar fac mai rar.
Twitch
-
-
Quote:
Originally Posted by
apbaciu
Fixed ;)
-
Twitch - PS4
Nu fac mega des dar mai bag live streaming. De obicei Battlefield 4. Dar nu e regula.