1 Attachment(s)
PS4 nu transmite semnal video
Hai sa postam probleme si solutii pentru PS4.
Eu ma lovesc de probleme de tipul Blue Light Of Death. Jeg de consola. Am facut troubleshooting pe ea de m-am plictisit.
Pe scurt, descrierea generala a consolei este urmatoarea:
1. din cand in cand, consola se aprinde, dar nu transmite semnal video catre TV
2. ramane cu lumina albastra pulsand
3. in mod ritmic, odata la 5-10 secunde, daca asculti de aproape se aude un tiuit electronic, foarte slab
4. consola nu mai pote fi stinsa, decat daca tin apasat pe power timp de 20-30 de secunde
5. dupa ce fac acest pas, o aprind din nou si TRIMITE SEMNAL catre TV, deci functioneaza
6. dupa ce trimite semnal catre TV, daca o sting si o aprind din nou, functioneaza din prima (am repetat pasul de vreo 10 ori consecutiv cu succes de fiecare data)
7. dupa ce o sting, trec mai mult de 15 ore (noapte + ziua la servici, ma intorc seara), iar nu mai functioneaza si trebuie sa repet pasii 4 si 5 ca sa functioneze din nou
Setup-ul este standard si include accesoriile originale:
1. PS4, cumparat de la Amazon.co.uk
2. Cablul HDMI si power cable sunt cele din cutie
3. TV SONY Bravia KDL 40ex520 - functioneaza perfect cu orice alta consola
Alte fix-uri incercate:
1. Schimbat cablul HDMI cu altele functionale - fara succes
2. Schimbat porturile HDMI ale TV-ului - fara succes
3. Verificat mufa HDMI a consolei - este intacta, deci fara succes
4. Nu am apucat sa verific HDD si power cable - desi nu vad ce impact ar avea, de vreme ce consola incepe si functioneaza ulterior
5. Incercat sa aprind consola cu TV stins / aprins / pe alt canal - fara succes
6. Am schimbat toate optiunile din Video Output Settings - fara succes
7. Update la consola 1.52 - fara succes
8. Update firmware TV latest - fara succes
Alte observatii:
1. Atunci cand consola functioneaza, am observat ca la aprinderea ei se aude un sunet scurt gen "tzac" imediat dupa bip, urmat de trimiterea semnalului video catre TV.
2. Din cand in cand consola nu se stinge, ramane in stand by cu lumina portocalie, desi dau turn off... WTF?!?!
3. Daca consola ramane cu lumina portocalie, cand o aprind, TV nu mai primeste semnal si trebuie iar sa o sting din buton cu long press.
4. Nu stiu de ce cateodata consola se stinge, alte ori ramane in standby cu orange light
Daca nu o fac si nu o fac, o returnez si cumpar XBOX One - Este clar fail, de vreme ce o gramada de oameni se plang de probleme similare.