Nu cred ca au treaba cu serverele trofeele. Primul trofeu din The last of us e cel pentru crafting, pe la jumate ar fi trebuit sa il iei deja. Dupa asta, nu o sa mai iei niciunul pana nu termini jocul.
Adică are un singur trofeu pentru story?
Da, are crafting, collectibles, si cele pentru dificultate (easy, normal, hard, survivor, grounded si varinata new game plus a acestora). Cele pentru collectibles... e cam greu sa le obtii din primul playthrough fara un ghid; poate doar cel de la shiv doors. Cele de dificultate le primesti la sfarsit.
LE: si cele pentru MP, bineinteles.
Well f#ck this sh!t!!! Cum PS4 necesita acces internet pentru a me uita la trofee si cum trofeele TLOU:R nu sunt pe server nu sunt deloc afisate...
Is this step backwards or what??? Sper ca noul update sa aduca offline trophy support si jocurile care sunt street day broken sa se afiseze in lista.
https://www.youtube.com/watch?v=1WBEmxNToIE
arata bine :)
[emoji7]
The Last of Us: One Night Live: http://youtu.be/jo4fItgzUHQ
A mai primit cineva jocul de la altex? Eu am primit nr de awb și cică s-ar livra azi.. Sa vedem :)
Nu mi-l dai mie? Ca tu și-așa l-ai mai jucat :))
eu nu l-as juca inainte de data lansarii
de ce?
in mod normal cei afectati ar trebui sa fie cei de la Altex, ca n-au respectat data
in al doilea rand m-as teme de ban :evil:
il am si eu precomandat, la mine n-au zis inca nimic.
eu îl am şi plătit şi nu mi-au dat niciun semn.
Am vorbit la Nemo, le-am dat nr de awb și au zis ca este făcut coletul de pe 17 însă nu l-au primit de la altex. În concluzie, astăzi nu se va livra și poate îl vor tine pana aproape de data de lansare.
Am vazut azi jocul la un fericit pe consola, am rămas cu gura căscată si am avut câteva reprize in care am vorbit singur cu un vocabular de birjar :)) E superb! Nu mai am cuvinte.
PS: nu ma întrebați de unde a luat jocul, știți răspunsul ;)
Yanciu de la altex? :))
Pentru mine a fost o diferenta destul de mare, deci merita cumparat din nou. Nu stiu cum mai dorm eu noaptea asta :((