-
nu mai este valabila treaba cu clanurile , adauga-ma pe mine si ne mai strangem din cand in cand, pe mine ma gasesti mai mereu.
sau daca sunt doritori facem un clan nou si punem RO la tag sau veniti cu propuneri
oricum , o sa inceapa nebunia (sau poate nu) cu BF Hardline
-
Eu ma bazez ca tu o sa mai joci BF4 si mai ales hartile de baza ca de hardline nu am timp.
-
:)
o sa mai joc , desigur.
-
@poiuyt , te adaug si eu :D Am cumparat jocul luna trecuta si am deja vreo 100+ de ore jucate. E genial :%%
-
da Gabi , jucam ,cu cea mai mare placere !
http://www.youtube.com/watch?v=Dqok5m4lqeE
-
Am facut si eu un pluton (clan) dedicat exclusiv celor din Constanta , "Constanta Warriors Ps4" Suntem vreo 6 asa dor in 2 zile .Am facut exclusiv din constanta incat intentionez sa facem si niste intruniri la o bericioaica ceva .
-
Putem juca si impreuna ,insa cum vreti :)
-
Salutare la toata lumea. Weekend-ul trecut mi-am achizitionat si eu aceasta minunata consola impreuna cu jocul BFH, sunt nou nu prea ma descurc si as vrea cativa prieteni cu care sa joc cateodata. Take me slow. PSN: ChrisXYLO
-
nu a facut nimeni thread cu BFH? sau inca nu a trecut lumea pe bfh? din lista mea de prieteni joaca doar 2-3 bfh retul joaca inca bf4
-
ba da, chiar si eu am BFH si altii , insa lumea din pacate a revenit la BF4 .. :)
mai multe detalii aici
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1233442
-
Cum din păcate ? Bine că le-a revenit mintea la cap.
-
Salutare la toata lumea sunt nou in bransa ps si mi-am achizitionat si eu ps4 si bf4 si bfh...dar nu prea am prieteni si nici clan... Can anyone add me ? Psn: ChrisXYLO need some friends!! Sa si jcam impreuna
-
ma poti adauga pe mine pt bf4 , jucam destul de multi . :)
-
Zi-mi te rog psn sunt pe tapatalk si ma bate putin
-
este in semnatura...
psn : poiuyt_bimmer
-
pt cei ce vor sa intre intr-un platoon activ de Romania PS4
Platoons - Battlelog / Battlefield 4
-
Am mai invatat si eu sa pun tinta si sa trag... adaugati si pe mine care aveti nervi mai tari si rabdare.... AdiBotor
Am aplicat si pt clan, dar nu prea inteleg deocamdata cum functioneaza :D
psn: AdiBotor
-
Adi te am in lista de prieteni , cand vrei intri cu noi , jucam cam in fiecare seara.
la Platoon vad ca nu am nimic intrat ca sa te adaug.
Platoons - Battlelog / Battlefield 4
-
Am dat apply de 2 ori de pe laptop si nu mers... acum am dat de pe telefon :)
Da, vezi.... jucati mai mult seara :).... eu lucrez de noapte :)...
-
da, te-am adaugat.
mai ai de dat Use emblem and tag si esti unul dintre "noi" :D
insa da , multi jucam dupa 6 seara