Guise, nu deturnați firul ăsta spre stația cu pălăvrăgeală ieftină, vă rog. Merci.
Praise the moon.
Printable View
Guise, nu deturnați firul ăsta spre stația cu pălăvrăgeală ieftină, vă rog. Merci.
Praise the moon.
Mie personal mi s-a parut mai usor decat primul Ds. Am omorat mai toti bosii din prima incercare si nu am intampinat cresteri bruste de dificultate. Iti trebuie doar rabdare si capul pe umeri, cam atat. Cel mai bun joc de pe ps4 fara discutii.
E "carefully beat-em up" :tooth:
Mai baieti si fete: e cineva cu voie buna si cu level in jur de 100 - 120 pentru niste Dungeon co-op? Am ajuns in Ailing Loran Level Two dar dupa bossul din Level One (Beast-ul ala isteric cu damage sanatos) parca mi-e dor de co-ops.
Thanks!
Enthroll PSN ID.
Si eu incerc sa fac chalice dungeonurile, ti-am dat add.
Ajutați-l mă pe Baciu!
Tu să îți dai două palme, ști de ce. Mulțumesc anticipat.
PS: dacă ajungi pe la 150 te ajut și eu, din păcate nu am caracter mai mic. :(
Sunt level 101.
Attachment 249408
Dacă săriți de 200 vă dau și eu o mână de ajutor :furious:
Ãla e mã! :free:
Hai Baciu cã te ajut eu!
Noi avem asa: (me and my wife)
2 personaje pe la nivel 110 - 120
Strength \ Arcane amandoua in Dungeons
1 personaj lvl 62 Skill \ Bloodtinge ma chinui la Martyr Logarius
Cu tine, dar poti sa bagi cu Graft in cazul asta.
Aye, ready for duty :buzz:
Ok, ok sunt level 121 acum 8->. Tocmai ce l-am batut pe Rom cel smecher si intentionez sa termin jocul, din nou, in seara asta. Se alatura cineva acestei cauze nobile?
Revin :). Sunt la Defiled Chalice level 151. Anyone ;;)?
Bre, a sosit Vrăjitorul Trei: Vânătoarea Sălbatică, crezi c-o să mai aibă cineva vreme de cotrobăit prin pivnițe? :evil:
Mersi de pont! Cred ca ar trebui sa ma duc in topicul pentru Witcher 3 cu astfel de cereri :)).
Dacă mă mai aștepți vreo 3 zile intru eu să te ajut, am alte promisiuni în lista de așteptare.
PS: se pare ca o sa fiu printre singurii care așteaptă GOTY Edition la witcher și nu are de gând sa îl ia la lansare.
GOTY edition poate in 2016... de-abia atunci vor lansa al doilea expansion (in primele 3 luni ale lui 2016 au spus).