Da, dar 8 picioruse 20£ cu tot cu drum, cam scump. Amândoi avem aceeași părere, a zis ca mai bine își cumpără stand vertical de la noi, deși i-am spus ca nu prea il recomanda lumea, astupa o aerisire parca?
PS sa nu uiti de Coca Cola Life :)
Da, dar 8 picioruse 20£ cu tot cu drum, cam scump. Amândoi avem aceeași părere, a zis ca mai bine își cumpără stand vertical de la noi, deși i-am spus ca nu prea il recomanda lumea, astupa o aerisire parca?
PS sa nu uiti de Coca Cola Life :)
Daca vrei ceva cheap, atunci asa ceva: StarTech.com 1-1/4" Dia. Self-Adhesive Rubber Feet for PC Cases (4/pkg): Amazon.co.uk: Computers & Accessories - costa 1.99£. Bafta (sper ca esti constient insa ca e valabila expresia "cat platesti, atata face")!
eu am pus-o pe capace de cola si nu mi-am mai batut capul :)
ce zici Dante, merita banii 4 cola la jumate,sacrificate ?! =))
p.s. eu cred ca merita inaltimea adaugata , deoarece se face un transfer de aer rece pe sub consola ;)
Eu credeam ca glumesti cand imi ziceai ca ti-ai pus pe capace de cola...
e important spatiul ala intre birou si ps oare se incalzeste mai greu ps-u?
De cand am pus cauciucul ala sub, nu se mai incalzeste asa de tare.Desi partea de jos nu conteaza la PS4.Placa de baza+heatsink-ul sunt plasate deasupra.
Pentru Dant3:
Daca mai exista si alte nelamuriri / curiozitati, feel free to ask :)
Arata fain, sar' mana :) Albe exista oare? Poate imi iau consola alba :D
Eu sunt hardcore am pus consola lipita de suprafata ! :evil:
Eu nu le-am pus pentru aspectul estetic, ci am vrut ca PS4 sa nu stea lipit pe suprafata. M-am gandit si ca racirea va fi facilitata.
Era un baiat pe forum care pusese 4 zaruri sub consola, e si aia o varianta. Ideea celor recomandate de MonkY de exemplu, e ca sunt dintr-o guma, adica reduc vibratiile, asta in timp ce niste capace tocmai ca vor produce vibratii mai mari fiind din plastic solid. Pot fi considerate ca niste garnituri sub consola. Daca scopul e doar sa o ridici, o faci cu acele capacele de cola si scapi ieftin, dar ma tem ca vibratiile produse vor fi daunatoare in the long run.
N-am pus niciodata nimic sub nicio consola si nu am avut probleme cu incalzirea, doar altele.
Subwoofer-ul nu este lipit de suprafata de sticla pe care sta consola. Totusi, ziceti ca pozitia nu e buna ?
Ar trebui sa ai o distanta de cel putin un metru, depinde si de mărimea sub-ului, eu asa stiu.
@poiuyt: Credeam ca sunt singurul:D.. man am facut si eu asta cu capacele (le-am unit intre ele :) ) insa am facut asta pt PS3!
ps: capace mountain dew :evil: