Eroare e-8200002e please help
buna ziua ca scurta introducere nu m-am mai jucat jocuri video nici pe pc nici pe console de vro 4-5 ani ultima mea consola a fost ps2 ,ieri mi-am cumparat un ps4 si un joc destiny ,mi-am facut cont psn romania desi domnul de la magazin mi-a zis k nu o sa reusesc sa fac tranzactii dak imi fac contul pe romania.La jocul destiny inauntru am un cod pentru 1 luna de psplus am bagat codul unde trebuie si mi l-a acceptat ,dupa aceea mi s-a cerut sa asociez un card de credit cu contul pentru a-mi putea revendica acea luna gratis ps plus,am introdus datele corecte in afara de codul postal care nici la cont in sine nu l-am bagat corect deoarece nu-l stiu. Dupa introducerea datelor cardului am primit eroarea e-8200002e "invalid card information " ,s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si ce sfaturi ati putea sa-mi dati ,trebuie sa-mi fac neaparat cont pe uk cum zicea domnul de la magazin sau ce sa fac?
multumesc anticipat pt orice ajutor ,am dat search pe forum cu "e-8200002e" si nu mi-a dat nici un search imi cer sucze dak s-a mai discutat dar nu sunt f techno-friendly .