-
Eu am jucat etapa 3 pt ca jacksonikus pleaca in concediu si nu va fi disponibil sambata viitoare.
-
Sebastiano s-a retras, deci toti cei care vor avea meci cu el il vor castiga la masa verde.
Kianu_rivz nu s-a prezentat etapa asta prin urmare a pierdut meciul cu kostelinho la masa verde.
-
Acum m-am intors in tara :) Ok, regulile-s reguli..
-
E aiurea sa se decida campionatul la masa verde. Vream fotbal pe teren, nu cazuri brichete:D.
-
Maine incepe urmatoarea etapa. Cei care nu se pot prezenta maine, sa joace meciul azi sau sa faca o cerere de amanare a meciului.
-
Salutare, mai pot intra si eu?
-
Da, poti intra in locul lui Sebastiano care s-a retras.
-
Multumesc, cine vrea sa joace astazi, sunt disponibil. O zi faina!
---------- Post added 10-03-2015 at 23:56 ----------
roko_coco15 - Vladiator22 2-1
Vladiator22 - roko_coco15 2-4
-
Ionut_91 si kostelinho si-au amanat meciurile din etapa 2. Sunt obligati sa le joace duminica cel tarziu luni.
-
-
ionascu23 - Chifteluta - 0 - 0
Chifteluta - ionascu23 - 2 - 1
-
SoundlessDaniel - kianu_rivz 2-0 ( Roma - Porto )
kianu_rivz - SoundlessDaniel 3-4 ( Porto - Roma )
Daca pierzi 2-3 meciuri, gata te retragi ?
-
4 Attachment(s)
Etapa 2
wwflayww - SilviuGabriel 3-1
SilviuGabriel - wwflayww 3-2
Au fost probleme cu echipele când era el gazda, drept urmare ambele meciuri sau jucat cu mine gazda iar la al 2lea meci sa blocat mingea în aut la minutul 20, l.am întrerupt și am jucat altul pana la min. 75.
-
diseara dupa 23:00 sunt disponibil pentru etape, in special cu Chifteltua si moldo_007 si care mai vrea sa joace.
-
Astazi pot juca etapa/etape intre orele 16 si 19.
-
-
Pot juca etapa dupa ora 19.
-
cine vrea sa joace cu mine sa imi lase un mesaj aici sau pe psn ,saptamana asta sunt disponibil dupa ora 16 iar duminica cred ca toata ziua
-
Etapa 3,
SilviuGabriel - tonynho2011 1-1
tonynho2011 - SilviuGabriel 1-0
-
@sollo - Vezi ca ai mesaj pe privat si pe PSN. Cu etapa de azi.