Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 69 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 1367

Thread: The Last of Us: Part II / Remastered

  1. #1081 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Nu cred ca se mai ating de Ellie. Nici de Abby. Imi place settingul jocurilor, lumea. Pot dezvolta cu alte persoanaje. Dar parerea mea e ca nu se mai ating de TLoU dupa ce a fost. Eu nu as mai face-o. Sper la un nou IP odata cu PS5.

  2. #1082 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Sincer.ar fi riscant sa faca asta,dar cred ca ar fi o decizie buna, m am bucurat mai mult de sectiunile cu abby decat m as fi asteptat vreodata, chiar m am gandit,man ce tare este universul asta si din alta perspectiva.

  3. #1083 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Jocul a vandut bine, Sony le va da cu siguranta unda verde pentru partea a treia. Totul tine doar de ND, iar cum Neil a declarat ca un joc trebuie sa multumeasca in primul rand echipa, eu cred ca daca ei simt ca mai e ceva de spus in universul asta, vor face o continuare, daca nu, nu. E simplu.

    ND nu e genul de studio care mulge o franciza, de aceea tot ce au scos pana acum s-a simtit organic, povestile curgand natural. N-au scos n spin-offs sau prequels, desi ar fi putut.

  4. #1084 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Ideea nu era daca se va face sau nu o continuare. Ideea e daca va doriti asta. Asteptati cu nerabdare si curiozitate sa vedeti ce se va intampla intr-o viitoare continuare? Senzatia generala dupa primul joc asta era.Dupa al doilea cel putin la mine nu exista. A fost bun jocul, interesanta abordare, dar nu ma face deloc curios sa vad ce se mai intampla dupa.

  5. #1085 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    La cum s-a derulat povestea in part 2 nu imi doresc part 3 desi mi-e greu sa cred ca nu o vor face pentru ca au lasat destule intrebari fara raspuns. Daca era abordat altfel si duceau lucrurile pana la capat as fi raspuns in mod diferit... Prea mult timp acordat unor lucruri prea putin importante (si vice-versa). IMO un dlc/expansion si cam aia e ar fi de ajuns.

  6. #1086 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Eu is sigur ca scenaristii au deja in cap o poveste si pentru part 3 dar daca se va face lucrul asta sau nu e sub semnul intrebarii. Lev/Lilly s-ar putea combina cu Ellie, Fireflies sa-l cloneze pe tata lui Abby si impreuna cu ea sa o vaneze pe Ellie pentru a face pana la urma antidotul, Lev ar ajunge sa o urasca pe Abby si sa lupte contra ei, lo lo lo looool, cred ca am baut prea multa bere!

  7. #1087 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Dupa lupte seculare care au durat aproape 30 de ani 27 de ore si 58 de minute, am terminat si eu jocul asta. Am inceput sa scriu aceste randuri in timp ce pe ecranul televizorului ruleaza credits si ascult coloana sonora. Aveam niste idei in cap despre lucrurile pe care voiam sa le punctez despre joc de cand am inceput sa il joc si pana acum, sper sa se lege cat de cat intr-un “aluat” usor de citit. O sa incerc sa il fac cat mai spoiler free pentru cei care inca nu l-au terminat. This is a long one! (phrasing)


    Eu am jucat jocul impreuna cu consoarta, ea isi dorea sa se uite, ca la un film, cum am facut cu multe alte jocuri. Din lipsa timpului, mai strecuram cateva ore pe ici pe colo, cand puteam amandoi, de asta a si trecut o luna si ceva pana l-am dovedit. Cumva, ma bucur ca nu m-am grabit. Am putut sa explorez si sa apreciez, poate altfel, lucrurile. Am simtit cumva ca a fost chiar ca un sezon de show preferat, pe vremea cand showurile nu scoteau sezon intreg direct pe Netflix, putand sa faci binge. Asadar, ma bagam la episode periodice, asta lasandu-mi timp sa ma gandesc la joc per ansamblu, la actiunea din el, la deciziile personajelor, la factorii determinanti din spatele decizilor.


    Vreau sa punctez ca desi am terminat jocul, povestea lui nu m-a facut sa vreau sa imi las consoarta babardita de altii (no cuck fetish ), nu consider ca are o agenda pro LGBTQXYZ si nu cred ca au fost pusi de reptilieni sa faca o parte a doua total iesita din tipar. Sunt ferm convins ca asta a fost viziunea lor cu acest joc. Chiar mi-as fi dorit sa fiu undeva intr-un colt in acea sala cand aveau sedinte in care stabileau directia jocului, directia povestii. Nu pot decat sa imi imaginez ce tensiuni pe acolo, sunt ferm convis ca au fost discutii in contradictoriu, cel putin la inceput. Este foarte greu sa iei o asemenea decizie, atat de repede (atat in franciza, cat si in joc propriu-zis). Este…de neconceput ce au facut, si uite ca au avut curaj sa o faca, chiar cu riscul de a supara o anumita parte din fani. Ca sa facem o mica analogie, prima parte este modelul American de film, blockbuster, happy end (intr-o masura), actorii principali sunt acolo la sfarsit si cumva iti da o speranta ca totul va fi bine. Partea a doua este un film European, prezent pe la Cannes si alte festivaluri de film. Europenii sunt mai viscerali. Istoria ne-a obligat sa fim asa, am trecut prin multe. Asta este un film European, cu sadismul din el, cu deciziile greu de inteles, cu niste lucruri care te fac sa te simti inconfortabil, cu lucrurile care te scot din zona de confort. O poveste despre obsesie si razbunare inspirata din atatea fapte care s-au petrecut in viata reala. Este greu sa traiesti cu obsesii, cred ca fiecare om are cate una, macar intr-o mica masura. Aici, totul este dat la maxim pentru ca trairile sunt puternice. Ambele protagoniste sunt manate de aceeasi dorinta, una mai puternica ca alta. Este o poveste total neasteptata si m-am bucurat enorm ca nu am citit acele spoilere si ca am putut sa ma feresc de ele.


    ND au stiut cum sa manipuleze trairile oamenilor, flasbackurile au fost gandite la milimetru pe parcursul jocului si in timpul momentelor importante. Faptul ca ai putut sa te pui in pielea celuilalt personaj, este si asta un artificiu extrem de eficient. Dupa toate trairile din partea a doua a jocului, daca as fi fost pus in fata unei decizii la sfarsit de joc, cu siguranta nu as fi facut diferit fata de cum se termina. It’s just like real life, there’s two sides to every story. Noi ne legam doar de ce stim, ca asta e natura omului. Important este ce faci cu restul informatiei atunci cand il primesti. Sunt multumit de turnura acestui joc? Intr-o masura nu, dar apreciez curajul. Apreciez povestea care a aratat latura umana, plina de defecte, nefardata. Cati ar fi avut curajul sa scoata o a doua parte a unui joc foarte asteptat in maniera asta? Va spun eu ca putini spre deloc. Sony le-a dat mana libera pentru ca ei sunt artizanii, e “copilul” lor, unul din proiectele de suflet. There is no right or wrong, noi suntem doar umili partasi. Vor face oare o parte a 3a? Eu as spune ca da, in pofida acestor gameri razgaiati. Ati spune ca nu mai e carne pe oase, dar la cum ii vad eu pe baietii astia, au niste asi in maneca. Vom vedea pe generatia urmatoare daca ma insel.


    Mi s-a parut amuzant cum erau contrariati unii ca Ellie e cu fetele si nu cu baietii. Ma intreb daca au jucat primul joc. Apoi m-am amuzat cand am vazut ca oamenii acuza agende ascunse, ca ni se baga pe gat acceptarea altora orientari si uite ca acum “gamerii” iau atitudine si boicoteaza jocul, ii dau note de 0 sau...ameninta devii si actorii (big brain time, nu gluma). Daca am fi corecti 100% fata de noi, daca ne-ar deranja chestia asta la un nivel atat de personal, am boicota toate brandurile care fac miscari pro LGBT (pride month, postari cu acel curcubeu, afirmare suportului, etc). Si sunt…cam toate. De la haine, la electronice, la orice. Dar nu suntem, avem o mica doza de ipocrizie doar atunci cand vine vorba de un joc pe care l-am indragit cu totii. Au distrus jocul, dom’le! Haideti sa facem raid, 0 pe linie. In nicio viata, in nicio lume, in niciun univers (paralel sau nu) jocul asta nu merita nota 0. Sau 5. Sau 6. Orice nota sub 8 mi se pare ca frizeaza ridicolul, te desconsideri singur in fata celorlalti. Desigur, asta este parerea mea. Sper ca barbatii adevarati care nu au vazut in viata lor o femeie puternica (si nu ma refer fizic) nu fac spume la gura si dau cu pumnul in masa cand citesc aceste randuri. Tot ce pot sa le spun este ca, din fericire pentru ei, tarisoara noastra este sub puternica “indrumare” a BOR-ului, deci temerile lor cele mai mari nu se vor adeveri. Suntem o tara cu gandire ingusta, pro-comunism, inca suprimata din punct de vedere al dorintelor oamenilor, unde sexul este tabu. Unde nu e bine sa inveti despre sex la scoala, ca asta e lucratura diavolului, mai bine este sa faci sex cu Costica in clasa a5a fara sa stii cum sa te protejezi. Asa e voia Domnului! Deci, stati calmi, noi suntem la ani lumina de alte natii, nu veti vedea casatorii d-alea “naspa” si nu o sa va corupa nimeni femeia la gang bang cu 3 fete, 2 handralai si un caine (sau na, daca ea vrea, s-ar putea sa se lase corupta).


    As vrea sa mai punctez niste mici chestii pe care le-am observant in acest playthrough. Grafica este top notch, poate cel mai aratos joc de pe generatia asta, daca nu, cu siguranta in Top 2 (doi). Acele godrays de la inceput si pe parcursul jocului sunt divine (pun intended). Atentia la detalli este second to none, ND primesc laude pentru ca merita nu pentru ca au oamenii fetisuri cu Sony, cum mai vad impunsaturi pe aici de la niste baieti plictisiti de platforma de gaming pe care o detin. Animatii foarte bine executate si diverse, de la miscare, la reincarcare arma, la gesturi de finete. Totul este facut cu simt de raspundere. Acel J de pe piciorului calului de la inceput de joc, easter egg cu PS3 si Uncharted 2, Ellie isi pune gluga pe cap cand iese in ploaie. Cantatul la chitara? GTFO. Sa poti sa canti diferite cantece cu asa acuratete? That is some amazing stuff. Alta chestie, la un moment dat aveam 4 gloante in revolver si eram la o banca de upgrade. Am dat sa fac un upgrade la el si la sfarsit a incarcat fix cele 4 pe care le aveam stranse, vazandu-se clar cele 2 lipsa din “ruleta”. Astea sunt fineturi pe care rar le vezi in alte jocuri. RAR.


    Expresiile faciale sunt impecabile, inamicii nu sunt brain dead, fac call outs, se misca mult mai divers fata de prima parte, sunt mai imprevizibili, mai ales cei infectati. Chiar trebuie un pic de strategie, nu poti sa te arunci cu capul in fata ca nu ai sanse, nici cu oameni, nici cu cei infectati. Nu stiu ce au facut cei de la ND (poate FPS cap), dar pe Proul meu, nu s-a auzit asa tare cand l-am jucat. Nu ma intelegeti grestit, a decolat si el, doar ca la un nivel mai mic fata de alte jocuri care arata mai slabut (PES 2020, MW, ca sa dau niste exemple). Alea nu se compara cu nivelul de detaliu de aici si totusi huruie mult mai tare, ceea ce ma face sa ma gandesc si la no limit FPS lasat de unii devi in meniuri sau altele. Coloana sonoara a fost fix pe “film”, chitara va fi intotdeauna undefeated, mai ales pentru un joc de asa natura (si pianul ar fi un candidat bun).


    Da, a fost lungit poate mai mult decat trebuia. Se puteau taia niste ore pe acolo pentru a avea acel sweet spot si sa nu simti ca este overwritten si fortat pe alocuri. Am avut parte si de vreo 2 probleme tehnice. Una cu Abby cand am facut crouch si ii iesea capul prin zidul de sus, dar s-a remediat in secunda urmatoare si a doua, poate mai ciudata, am luat direct eroare CE-34878-0 si exit in dashboard la partea cu Abby in padure, cand incearca sa fuga (nu spun cu cine, nu spun de ce ). Am pornit jocul la loc, m-a dat tot de acolo, insa a mers uns apoi. Nu i-a placut jocului cum ma descurcam, probabil. Da, au folosit baza mecanicilor din jocul precendent, dar daca se astepta cineva sa fie total diferit din punctul asta de vedere, inseamna ca nu a jucat prea multe jocuri la viata lui. Iei o formula buna si o imbunatatesti. Adaugi o funie, o fizica, ceva. Da, au abuzat si de trecutul asta si strecuratul printre diferite ziduri, masini, etc. Le-a placut maxim si se simte. Dar nu are gamplay de 2000 (?). Are gameplay de 2020 si sunt putine jocuri care se vor ridica la acest standard, ca pachet complet.


    Ca sa inchei, jocul primeste nota 8.5 spre 9 de la mine. Nu este perfect, are mici lacune, are o abordare indrazneata, nonconformista. Dar…mie imi plac si aceste abordari. Nu trebuie sa fie totul roz. Nu stiu cati vor citi toate aceste paragrafe, rar stau sa scriu atat despre un joc, mai ales pe un forum. Prefer sa discut cu oamenii face 2 face despre asta, e mai organic asa. Nu vreau sa conving pe nimeni sa cumpere jocul sau sa il ia cu imprumut sa il joace. Chiar nu fac apologia lui Neil sau alte bazaconii. Fiecare este liber sa isi dea cu parerea, chiar daca unii au vederea obturata de niste insecuritati proprii sau de propaganda de pe net si clipuri facute special sa fie edgy pentru a atrage views. Il las la dospit, cu siguranta nu ma mai ating de el pana cand nu se lanseaza PS5. Vreau (si sper) sa il joc intr-o liniste deplina pe noua consola, sa ma bucur de NG+ si sa descopar alte chestii pe care le-am ratat. Mica pauza de hidratare si sarim pe GoT, ca asa e frumos.

  8. #1088 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Referitor la ce zicea Khufu in privinta zgomotului consolei in anumite jocuri, e vb de optimizare. Exemplele sunt jocuri multiplatform. La first party au un sg sistem (doua, cu mici variatii, daca iei base si pro separat) cu care lucrezi. In felul asta poti sa storci pana la ultima picatura din sistem in optimizare fara sa il faci sa decoleze.

    Am incercat jocul pe ambele variante iar la base se aude mai tare, dar si pro se aude cum tureaza. Bine al meu base a stat nefolosit 1 an deci cine stie cat praf e in el.

  9. #1089 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am observat ceva stand putin mai aproape de TV zilele astea decat de obicei.
    In TLOU2 (nu si in alte jocuri, deci nu este de la TV), desi jocul arata incredibil de bine, am un efect de noise asa pe ecran. Il joc pe base PS4.

    Acum sunt 2 variante:
    1. Asa arata jocul la toata lumea, si acel efect pe care il percep eu ca si noise este ca sa ii dea un cinematic efect?
    2. E vreo setare la PS4 (full RGB?) care s-a resetat la mine pe default dupa ultimul update de SS?

    A mai observat cineva efectul asta grafic de noise in joc?
    Nu stiu cum sa il explic altfel... dar nu este imaginea curata nu stiu cum sa spun are... noise...

  10. #1090 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Da. Am jucat pe PRO si aveam acel noise/film grain. Este prezent pentru efectul cinematoc și dacă nu mă înșel Neil Cuckman a zis printr-un interviu treaba asta.

    Trimis de pe al meu ELE-L29 folosind Tapatalk

  11. #1091 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, toata lumea se plange de noise/film grain (google the last of us 2 film grain sa vezi), dar nu este nicio setare pentru dezactivare - eu l-am vazut initial, desi nu ma deranja, iar dupa aia efectiv nu l-am mai vazut

  12. #1092 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Multumesc, m-am linistit.
    De obicei stau departe tare de TV si n-am bagat de seama dar am cateva zile in care ma forteaza imrejurarile sa stau cu mufa mai aproape, si zic opa, se strica jucaria asa la final.

  13. #1093 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Multumesc, m-am linistit.
    De obicei stau departe tare de TV si n-am bagat de seama dar am cateva zile in care ma forteaza imrejurarile sa stau cu mufa mai aproape, si zic opa, se strica jucaria asa la final.
    Poti sa vezi in photo mode cum este fara film grain. El este setat default in joc la 37. Personal cred ca era mai bine fara , la 0 arata impecabil.

  14. #1094 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Asa tata, hai ca sunt ultimul om din lume care termina jocul dar intr-un final, l-am terminat si eu.

    Superlativ la toate capitolele, nu ma apuc sa spun iar ce au spus alti colegi deja, subscriu doar.
    Nu are voie si ma repet, nu ma intereseaza cat de bun va fi Cyberpunk, jocul asta nu are voie sa nu ia GOTY 2020. Restul e pudra.

    Concluzie:

    Pusesem ca un bou spoiler cu tag dar am uitat ca sunt colegi care folosesc Tapatalk. Scuze, am mutat parerea mea dincolo.

    Microsoft, ai semnal?

  15. #1095 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am observat ca sunt destul de putini oameni (nu doar aici) carora chiar le-a placut povestea, felul in care a fost scrisa, cum au fost conturate personajele, legaturile dintre ele si felul in care ajungi sa te atasezi de personaje pe care le detestai, dar si vice-versa.
    So, ma bucur sa vad ca nu sunt chiar atat de putini

    Si eu sper ca macar 1 din toate studiourile alea noi de la Microsoft, sa lucreze la un joc de nivelul TLOU2 sau alte exclusivitati story driven de la Sony.

  16. #1096 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Eu unul inca sper ca CP2077 sa reuseasca! Chiar daca nu mi-a placut deloc mele combat-ul ala (katana/unarmed) copiat din Skyrim/Mirrors Edge . TLOU2 este pe locul 2 in topul meu "Best of PS4" dupa RDR2 bineinteles
    iar daca va pasioneaza statuetele inca o mai puteti precomanda pe Ellie cu arcul !
    https://www.amazon.co.uk/Dark-Horse-...6122136&sr=8-1

  17. #1097 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am precomanda la 101figurine si sper sa o livreze la timp, dar as fi preferat, cel putin acum dupa ce am jucat jocul, sa vad o diorama cu ele 2


  18. #1098 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Da, toata lumea se plange de noise/film grain (google the last of us 2 film grain sa vezi), dar nu este nicio setare pentru dezactivare - eu l-am vazut initial, desi nu ma deranja, iar dupa aia efectiv nu l-am mai vazut
    L-am jucat pe un TV 1080p de 40" si nu am observat grain-ul! Acum am aici un OLED de 55" si e cam mare pentru camera si distanta de la care joc. Nu mai a jocul dar au rămas pe PS4 screenshoturi si o filmare si vad si eu grain la greu si nu-mi place.
    Urasc si in unele filme ca e mult mai vizibil acum grain-ul!! S-ar si putea să-i dai retur desi a fost la un pret super OK!
    Filmele 4K in Dolby Vision si unele materiale HDR sunt super dar pemtru material 720p si 1080p uneori e groaznic pt mine!

  19. #1099 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    1. O sa te obisnuiesti cu grain-ul si n-o sa mai fie deranjant
    2. Pe OLED e ceva mai pronuntat decat pe LCD. Nici mie nu imi plac, filmele, serialele si jocurile unde creatorii au ales sa foloseasca grain, dar nu e ceva peste care nu poti trece.

  20. #1100 SP
    Senior Member BizZare's Avatar

    The Last of Us: Part II

    Pe alocuri previzibil pe alocuri surprinzator. Dar totusi a reusit sa ma surprinda si dupa ce l-am termina



    Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 69 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 ... LastLast

Similar Threads

  1. The Last of Us Remastered (Remaster) By OEE in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 823 Last Post: 27-06-2020, 09:15
  2. Cumpar The Last of Us Remastered PS4 By appL3ZOR in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 11-07-2018, 11:02
  3. Vand/Schimb The Last of Us Remastered (Bucuresti) By Zuluf in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 4 Last Post: 21-03-2018, 20:01
  4. Cumpar The Last of Us Remastered PS4 By Ownzy in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 08-11-2017, 16:36
  5. Replies: 0 Last Post: 10-06-2014, 06:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts