https://youtu.be/urYrx7zAvPM
Printable View
Repede, vindeti-va Xbox One X-ul si luati-va PS4 Pro! :evil:
Asa a patit si ps4 pro la lansare, erau jocuri care se vedeau mai rau decat pe vanilla, so... nu e niciun stres, o sa existe fix pt asta :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cum e baieti ? A fost careva pe la vreo lansare pe undeva, in tarile civizilate ?
Un prieten din Copenhaga a fost la GameStop si si-a luat Scorpio Edition-ul la 12 noaptea, precomandat in primele minute de cand s-au deschis, dar mi-a zis ca nu doar precomenzile au primit Scorpio Edition, ci si toti care au fost acolo si au cumparat direct, in limita stocului (si au prins absolut toti).
aia cu titanfall e o aberatie,ar trebui sa stearga pe jos cu pro-ul daca e folosita la maxim de developeri.
Azi este ziua cea mare. Sunt curios ce se intampla. Oare o sa avem vreo miscare de la Altex sau Emag?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Am sunat la emag, consola nu a sosit la ei in depozit......
Am sunat si eu acu la Media Galaxy, lansarea pe 24..no comment
Eu am vb cu seful meu italian, si a sunat la Gamestop Italia si l-am invatat sa intrebe de Xbox One Project Scorpio edition si i-au spus sa mearga in magazin sa rezerve si intr-o saptamana ajunge consola, l-am intrebat de cateva ori ca sigur a zis Xbox one X Projects Scorpio si a zis ca Da....Doamne ajuta :))
Acum a ajuns și a mea acasă doar ca sunt eu la munca [emoji4]
Impresionant Amazon UK, ieri la 13h00 a plecat de la ei, azi la 11h00 a ajuns in București.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DHL dtancu ?
muggs: Amazon UK trimite cu diversi curieri. Pentru varianta rapida, de obicei UPS.
https://www.olx.ro/oferta/xbox-one-x...tml#03bed626cd
Cica asta....5000 lei
Ce conteaza suportul intr-o tara. In toate tarile unde are support Xbox-ul nu sunt probleme deastea.
Numai la noi vezi asa ceva. Pacat..
Salut, in caz de nerespectarea datei de livrare de la Emag pentru precomanda (beats the purpose dar ma rog), se poate face ceva? Avand in vedere ca nu au nici bunul simt sa sune sa zica ba vezi ca intarziem comanda. Merci
nu era oare o directiva a UE ca o companie trebuie sa ofere aceleasi servicii in orice stat al UE ?
Exact. eMag nu a postat niciun moment data de lansare sau livrare a produsului. Doar Altex a facut asta si a instiintat clientii cu precomanda.