Am un amic care iti poate confirma banarea contului pentru astfel de "manevre". Deci mare atentie sa nu pierdeti aiurea banii si sa nu ziceti ca nu v-am avertizat!
Printable View
salutare. am un cod pt fallout 3, insa dupa ce ii dau redeem imi da o eroare si imi spune sa schimb limba si regiuunea in setari. contul este pe US . am incercat si direct pe consola, dar si pe site si aplicatia pe mobil. aveti vreo idee daca pot face ceva? sau este aceeasi problema ca si cu achizitiile din store?
incearca cu tunnel bear ul pe telefon tableta sau calculator de pe mai multe regiuni! mie mi a mers pe NorVegia
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
nu am folosit niciodata asa ceva:) o sa incerc. cu vpn nu merge
---------- Post added 01-02-2017 at 22:00 ----------
cred ca mi-au blocat contul. mi-a dat o eroare ca s-au incercat mai multe ilegalitati pe cont si mi-au cerut nr de telefon pt verificare. am bagat nr de telefon si dupa ce am primit un cod am reusit sa ma loghez in cont. dar nu mai am nimic in cont. este ca si un cont nou. pana si gamertagul e altul acum. pe consola nu s-a schimbat nimic. ce fac? sunt sanse sa pierd contul cu tot ce am digital pe el?
---------- Post added 01-02-2017 at 22:14 ----------
am reusit pana la urma cu tunnel bear pe us. acum sper sa nu pates ceva la cont. mersi
Cand dau sa iau free prin gold la xbox 360 imi da asta , ma ajutati si pe mine cum sa completez?
Cauta adresa și cod poștal de la ceva de uk (un kfc din Londra de ex) și folosește datele respective la adresa. Apoi adaugă un card (mie îmi funcționează perfect un Mastercard de CEC Bank)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
---------- Post added 02-02-2017 at 12:40 ----------
Atenție, NUMELE sa fie identic cu cel de pe card, numărul cardului sa fie completat ok. Deocamdată MS nu are treaba cu adresa ca difera de cea aferenta cardului.
Si numarul de telefon il trec pe al meu ? Eu am doar un card de la raiffeisen
Poți sa treci orice număr, recomandarea ar fi al tău. Eu am avut nevoie de numărul real pentru aplicația de android de confirmare a plăților pe Microsoft Store
Salutare.As vrea si eu sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a avea ''google play'' pe xbox one slim.Va multumesc!!
Am auzit undeva ca pot instala acest ''google play'' pe consola si pot copia de acolo unele jocuri gratis.Sau am inteles eu gresit.@-)
Ce fel de jocuri? Jocuri de mobil? Stii ce e google play?
As vrea sa stiu si cand imi expira gold eu numai pot juca nici un joc online?
Si vreau sa stiu si eu mai multe despre a avea gold pe cont.
Tocmai ca nu stiu ce e google play.
Goigle play este magazinul online al celor de la Google pentru device urile cu Sistem de operare Android.
Voi ce jocuri online (clan,gilda) jucati ?
Vreau sa imi iau un joc sa joc si eu alaturi de un clan romani (orice joc nu sunt pretentios )
Ps.Prieteni mei care ii am sunt obsedati de metin2 ro si cs si eu m-am cam plictisit de jocuri astea.
am luat communication ban 2 saptamani si dupa 3 zile de ban activ am mai primit inca un ban de 2 saptamani,practic imi prelungeste cu inca 3 zile
asta nu stiu cum l-am mai luat
aveti vre-o adresa de mail de la Microsoft XB1 unde as putea trimite niste poze cu maneta custom pe care o fac pt For Honor?
Major Nelson? https://twitter.com/majornelson?