Daca la Sony au lipsit... macar la Microsoft sa prinda si ei ceva :D
Printable View
Nu stiu de ce se plag multi ca : kinectul e pentru copii, ca prinde la inceput dar dupa o perioada se pune praful, etc. Oamnei buni, Kinectul este foarte ok, sunt multe fete / femei pentru care consola inseamna doar Kinect Sports, Dance centrall, Nike+ Training, etc. Pe ele nu le intereseaza Mass Effect, Skyrim & other games.. In plus fiind printre primii senzori de miscare pentru consola e normal ca viitoarele modele ( aka Kinect 2 for Xbox 720) sa fie mai performante si poate - poate sa inceapa sa se adreseze si hard-core gamerilor. Deci Kinect este ok din punctul meu de vedere.
In al doilea rand vrand - nevrand toti posesorii de xbox (generatia asta si viitoarele) vom avea parte de Kinect (so just leave it that way :) ). Ce este in schimb important este sub capota noii generatii de xbox, cat de bine pot arata noile jocuri (nu ca m-as plange de cum arata Far Cry 3, Crysis 3, Forza horizon, etc), un gameplay mai bun, experienta online si mai buna (incepi sa te joci inainte de a termina downloadul jocului), transferul jocurilor cumparate pana in acest moment pe noua consola, etc.
:scary:
http://youtu.be/ZZDw-D2BSMg
There was some information the source was willing to provide. The full details are below:
While no confirmation on an announcement date, E3 will be “Party Central” in the Xbox booth
The new ’720′ will have 3x the processing speed of the current 360
No hard release date but it looks like Holiday 2013
2 launch versions. 320 GB Arcade / 500 GB Pro. Exact pricing is unknown
1 TB HDD available as a separate purchase
It will not include Blu-Ray
No picture was available as prototype consoles are packaged in a 360 slim case to “avoid complications” about the design until announcement
Tech Specs; AMD eight-core x64 1.6GHz CPU, Direct3d 11.x 800MHz GPU, and 8GB of DDR3 RAM
Xbox Smartglass is still a feature in use
No word on Kinect 2.0
No word on “Immersive” technology being implemented
Xbox '720' info revealed by inside Source | Gaming Capacity
http://t.qkme.me/3q8xzx.jpgQuote:
It will not include Blu-Ray
Din zvonul asta pare foarte slaba. Cred si eu ca nu include Blu-Ray, dar iar o sa avem joculete de 8 GB pe Xbox si de 40-50 GB pe PS. :|
nu cred ca n-o sa includa Blu-Ray, de ceva vreme sunt jocuri de xbox pe 3 dvd-uri, e momentul sa zicem papa generatiei dvd.
eu sper sa mai diversifice pachetele de plata pt xbox live/gold...si sa lase un pachet de baza foarte ieftin (sa nu zic gratuit) pentru cei ce vor doar sa se joace online. e singura platforma care taxeaza online gamingul si stiu multa lume care si-a bagat picioarele in MS si a trecut in tabara Sony si mai mutl ca sigur asa o sa fac si eu :)
Si eu cred ca o sa fac la fel... daca LIVE-ul va fi tot cu plata odata cu lansarea noului XBOX atunci pa-pa Micro**** (aka fomistii de bani). Am observat ca Sony au si multe exclusivitati si PS Home (care imi place tare mult) si mai multe overall, dar nu are rost sa o dam intr-un flame ps vs xbox.
Concluzia: Daca Microsoft era Guvernul acum ne taxau si pentru aerul respirat.
Pai nu o sa fie singura platforma :) am citit cateva zvonuri conform carora si Sony ar introduce un astfel de servici, pe plata, acum nu stiu daca MP va fi gratis sau nu. O sa vedem la E3
Nu cred ca o sa introduca Sony online gaming contra cost, e una din chestiile care-i diferentiaza de MS
Lasa sa fie cu plata, ca prefer sa dau 4 dolari pe luna si sa fie cum e acum, decat sa se miste ca PSN.
Eu zic sa nu mai luati zvonurile si informatiile surselor de "incredere" in serios. Imi vine foarte greu sa cred ca noul Xbox nu va avea blu-ray drive.
Omul se referea la xbox, ca e bine asa cum e acum, cu plata si fara lag, nu ca la ps3, gratis si prost (părerea lui)
aaa, aha, mersi Dante. ai dreptate
iar incepem sa dezbatem problema asta cu banii pt live, din cate am inteles PS sia- mai rezolvat probleme cu lag-ul, oricum eu nu-s amator de COD, cred ca ma-s juca 2-3 ore pe sapt online
Sincer eu am Ps3 de la launch date si nu am avut niciodata lag, doar in meniu PSN si cand imi comparam trofeele cu altcineva era jale.
Am observat ca din ce in ce mai putini oameni au timp sa foloseasca functia de Search :(
http://www.consolegames.ro/forum/f11...cu-illumiroom/